Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pcosok! Életmód váltással is...

Pcosok! Életmód váltással is összejöhet a baba vagy tényleg muszáj gyógyszereket szedni?

Figyelt kérdés
2 hónapig szedtem a meforal-1000 szédültem hányingerem volt és elegem volt belőle.Diétázom és tornázom és sokkal jobban érzem magam.Vajon ezzel most árthatok magamnak?
2011. máj. 2. 14:03
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és enyhe pcos vagyok.
2011. máj. 2. 14:04
 2/9 anonim ***** válasza:

Én csak barátcserje kapszulát szedtem, ami szépen rendbe tette a ciklusaimat. A dokim sem erőltette a hormonokat, met-es gyógyszereket, de nem is volt rá szükség.

Egyébként nagyon figyeltem a szénhidrátszegény életmódra, fogytam 12 kilót és spontán összejött a baba.

Ma már 7 hetes. :)

2011. máj. 2. 14:12
 3/9 anonim ***** válasza:
én is rengeteget fogytam ami helyrerakta valahogy a ciklusom, és spontán összejött a baba,
2011. máj. 2. 14:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Akkor nem adom fel.
2011. máj. 2. 14:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia, 9 év sikertelen próbálkozás után eldöntöttem,hogy lefogyok,6 hónap kőkemény diéta és mozgás...,-30kg súlycsökkenés után a 7. hónapban spontán lettem terhes,a kislányom most 2,5 éves,kitartás és sikerülni fog neked is.
2011. máj. 2. 14:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is fogytam 8kg-ot, sportoltam és számolgattam a szénhidrátokat. Nem szedtem semmilyen gyógyszert.

Ma voltam UH-on és 4 hetes a babánk. Nagyon boldog vagyok!

2011. máj. 2. 18:57
 7/9 anonim ***** válasza:

20 kilót fogytam, (de még így is jóval 100 fölött voltam) 3 éve szedem a metet, nem diétáztam, nem mozogtam, szedtem barátcserjét és teherbe estem. Azt hiszem szerencsésnek mondhatom magam.:)

17h km

2011. máj. 2. 21:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Tudom, a kerdes eleg regi, de hatha meg segithetek: en Beres kromtablettat szedtem egyet reggelenkent, kecskeruta teat ittam napi 3-4 cseszevel etkezesek elött, nagy dozisu D3-vitamint szedtem (ha erdekel mennyit, utananezek, irj) es estenkent baratcserjet. Nem egyszerre kezdtem öket, de sztem ugy kb. 3-4 honap utan koronazta siker a probalkozasokat. Most 7 es fel hetes a kislanyunk. Te hogy allsz azota? Remelem pocakosan :) boldog uj evet :-)
2011. dec. 29. 11:19
 9/9 anonim ***** válasza:
De fura. Amikor válaszoltam, még csak 17 hetes kismama voltam, most meg már 3 hónapos a lányom.:)
2011. dec. 30. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!