Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyis van ez? Reggel elvegezt...

Hogyis van ez? Reggel elvegeztem 1 terhessegi tesztet. Kivártam a max.10 percet, negativ lett, aztan elraktam a zsebembe.

Figyelt kérdés
tudatositottam, hogy akkor sajnos nem vagyok terhes. aztán estére készultem furodni, kiszedtem a zsebembol és le tettem a mozsdo szélére.gondolom a párás levego hatására, teljesen megdobbentem, mert mire végeztem a furdéssel, ránéztem a tesztkazettára, és egyértelmuen jol láthato csík jelent meg, igaz nem piris, de vastag és halvány rozsaszín.reggelre ugyanaz a teszt-biztosan megszáradt azért-negativ lett, látni csíkot de az már joval szintelenebb es halványabb.most mit higyjek?párátol pozitivat mutatnak a tesztek?most negativhoz tartsam magamat vagy esetleg....10ml/U tesztet vettem, és 4 napja voltam egyutt a párommal, de allitolag mar 5 nap utan mutat. lehet ott valami csak meg pár nap kellett volna?hidjem el hogy van ott valami, vagy a goz miatt fals eredmenyt kaptam?
2010. ápr. 1. 09:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
olvaastam a tesztekről hogy vannak az ún szellemcsíkok, és van olyanra is példa un " árnyéknak hívják, hogy szürkésen látszik a tesztcsík, ritka , de előfordul. Esteleg ez lehet az oka , hogy a párás környezetben láthattál valami féle csíkot.
2010. ápr. 1. 10:21
 12/15 A kérdező kommentje:
a vicc kedvéért a goz fole tettem a tesztet, és megint erosodik rajta a második csík, na nem baj, tudom hogy humoros, de akinek van negativ tesztje, esetleg probalja ki, h. nála is mukodik e. tudom hogy ez negativ, es nincs semmi, de véletlenszeruen rájottem a tesztnek egy ilyen reakciojára.perszeh. nem taratalmaz hcg hormont a goz, azt enis tudom, nem vagyok lokott.
2010. ápr. 1. 10:25
 13/15 A kérdező kommentje:
a pára okozza hogy megjelenik a tesztcsik színtelenul, vagy ahogyan te is irtad, szurkésen, de persze ahogy szárad, elis tunik
2010. ápr. 1. 10:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vagyok, aranyos vagy :)

Jó hogy így tudsz hozzá állni

2010. ápr. 1. 11:21
 15/15 A kérdező kommentje:
koszi.halucinalni még nem szoktam, ha en halucináltam akkor a férjem is, mert o is világosan látta.-arra a furdoszobapára hcg baromságra irtam. máshogy reagálna, ha át élte volna amit én, elveszitettem a kisbabámat augusztusban, és termeszetesen hogy minden remenysugar fontos, hátha.
2010. ápr. 1. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!