Hogyis van ez? Reggel elvegeztem 1 terhessegi tesztet. Kivártam a max.10 percet, negativ lett, aztan elraktam a zsebembe.
Figyelt kérdés
tudatositottam, hogy akkor sajnos nem vagyok terhes. aztán estére készultem furodni, kiszedtem a zsebembol és le tettem a mozsdo szélére.gondolom a párás levego hatására, teljesen megdobbentem, mert mire végeztem a furdéssel, ránéztem a tesztkazettára, és egyértelmuen jol láthato csík jelent meg, igaz nem piris, de vastag és halvány rozsaszín.reggelre ugyanaz a teszt-biztosan megszáradt azért-negativ lett, látni csíkot de az már joval szintelenebb es halványabb.most mit higyjek?párátol pozitivat mutatnak a tesztek?most negativhoz tartsam magamat vagy esetleg....10ml/U tesztet vettem, és 4 napja voltam egyutt a párommal, de allitolag mar 5 nap utan mutat. lehet ott valami csak meg pár nap kellett volna?hidjem el hogy van ott valami, vagy a goz miatt fals eredmenyt kaptam?2010. ápr. 1. 09:44
1/15 anonim válasza:
ne hidd el. egyrészt, mert gondolom te is olvastad, hogy 10 perc után nem értékelhető. másrészt, mert 4 nap után kizárt, hogy mutasson. 7-10 nap kell a beágyazósához, és csak utána kezdi el termelni a hcg-t a szervezeted. beágyazódástól kell érteni az 5 napot!!!!
az pedig kb. a nemvárt napja lesz. próbáld addig kivárni. felesleges ellőni napi 1 tesztet. csak pénzkidobás. inkább rakd félre és majd elköltöd később a leendő babára :)
2/15 anonim válasza:
a tehességi tesztek nem az aktustól számított 3 nap múlva mutat eredményt, henem a beágyazódástól, ami az aktustól kb 7-10 nap . tehát akkor az aktus után 14 nappal kapsz biztos eredményt.
A beágyazódás előtt nincs hcg amit a teszt kimutatna. A hcgt a szervezet a beágyazódás után kezdi el termeli.
3/15 anonim válasza:
Szerintem a 4 nap baromi kevés ahhoz, hogy hiteles eredményt kapj. Várj még min. 9-10 napot, utána tesztelj, ez a mostani biztos h. negatív (de ez nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes, csak nagyon korán teszteltél szerintem), nem véletlenül írják a dobozra, hogy a 10 perc lejárta után hamis eredményt mutathat, és dobd ki a tesztet ilyenkor. Nálad meg bőven lejárt a tíz perc...
4/15 anonim válasza:
beágyazódástól számított 3 nap múlva mutat legkorábban eredményt. Kb. 10 napot szoktak számolni beágyazódásra (együttlét után), és arra még rászámolni 3-4 napot, az a legbiztosabb. (hiszen nem lehet tudni mikor volt pontosan a fogantatás?). Továbbá 10 perc után értékelhetetlenek a tesztek, ahogy vki írta is.Valószínűleg a pára is megzavarhatta a tesztet.
5/15 A kérdező kommentje:
koszzonom a válaszokat.de a párátol pozitívat mutat a teszt?amugy feb.27.en volt az utolso mensi elso napja, marcius harmadikáig vereztem, azotan allandoan probalkoztunk, a mensim sehol, de atlagban mindig 2 hetet szokott kesni, ugyhogy leheth. csak 19.ikétol volt p.é-m, de lahat, hogy korábban, nem szoktam homerozni.volt amikor volt, mar mind1, ha már osszejott, akkor jo, ha meg nem akkor meg kovetkezo honapban.a mensi tehet már késik, de rendszertelen is
2010. ápr. 1. 09:59
6/15 A kérdező kommentje:
március 10.ike ota két naponta probalkoztunk, akkor már csak elcsiptuk a p.é-t, sot a ciklus kozepétol naponta is, mikor felteteleztuk hogy valoszinubb, de hát akkor nem tudom miert emelygek reggel es este es miert van eros hanyingerem 3.ik napja, fogaimat mar alig tudom meg mosni.
2010. ápr. 1. 10:04
7/15 anonim válasza:
igen, már a fürdőszobai pára is tartalmaz HCG hormont... :D
8/15 anonim válasza:
Szerintem vegyel meg egy tesztet. Az a biztos. En nem hiszem hogy a paratol megjelenjen meg egy csik.
9/15 anonim válasza:
sztem csinálj még egy tesztet, ha már több tüneted is van!és hátha az rögtön mutatja, hogy mi a helyzet
10/15 anonim válasza:
Éppen vehetsz érzékenyebb tesztet is és megpróbálhatod néhány nap múlva újra. Amúgy a teszt 10 perc letelte után értékelhetetlen. Még egy férfinek is mutatna pozitív eredményt. Tudom, kipróbáltuk a vicc kedvéért. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!