Mikor teszteljek legközelebb? Mennyi az esélye hogy baba lesz?
akkor engedd meg, hogy gratuláljak!!! :)
bármilyen halvány a csík, ha látszik, az pozitívnak számít
Szia! Mensi utáni nap teszeltem én is egy halványat.rá következő 3 nap meg negativak lettek a tesztek :( De nekem maria momed teszt csalt,és tényleg nagyon halvány volt a teszt.6 nap múlva megjött. :(
Kívánom hogy Neked ott legyen a kis poci lakód! Ada.
Szia.Mikor én teszteltem Gabriellel akkor is halovány volt a második csík,de ott volt :)Én nem csináltam másikat,mert nekem már voltak tüneteim...
Gratulálok,minden jót
34hetes kismama
Szerintem nem kell tesztelned!Gratulálok!
Mindenképpen menj el orvoshoz!:)
Kérdésedre:nagyon érzékenyek voltak a cicieim,rettentően hányingerem volt,szédelegtem,és elég sűrűn jártam pisizni:)
Neked is vannak?
Ha erősebb csíkot szeretnél látni, akkor várj2 napot és tesztelj újra! Gratulálok! Először nekem is halovány volt nagyon, de ott volt.
Már most is elmehetsz orvoshoz, de szerintem érdemes megvárni úgy az 5. hét közepét, mert akkor már több látható. én a 6.héten voltam, kb 2 héttel a teszt után, és még akkor is csak a petezsákot látta az orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!