Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy tudnám beállitani a...

Hogy tudnám beállitani a ciklusomat?

Figyelt kérdés
A baj az ,hogy össze-vissza jönn meg.28-41 naposak szoktak lenni a ciklusaim. Igy elég nehéz összehozni a babaát.
2010. ápr. 1. 08:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Voltál orvosnál? Nekem is ez volt a bajom, én elmentem. Biztos, ami biztos. Nem akarlak riogatni, de már egy éve kezelgetnek és most lett minden eredményem tökéletes, persze lehet nincs semmi bajod, de menj el orvoshoz!!!!
2010. ápr. 1. 09:34
 2/3 anonim ***** válasza:
korábban már erre a kérdésre - amit lehet, hogy más tett fel - azt válaszoltam, hogy az aviva torna nagyon szépen rendbe tudja hozni a női ciklust. véleményem szerint a nők türelmetlenek, és rögtön gyógyszert akarnak, hogy mielőbb megoldódjon a probléma, de ez rendszerint csak felszínes. Ezzel a tornával mindamellett, hogy elkezdesz rendszeresen mozogni, nagyon szépen megerősödsz ahhoz, hogy később spontán teherbe ess, és könnyű szülésed legyen.Tény, hogy kitartás és rendszeresség kell hozzá, de megéri a fáradozást!Nézz utána, tényleg segít!
2010. ápr. 1. 09:57
 3/3 anonim ***** válasza:
barátcserje kapszula
2010. ápr. 1. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!