Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi okozza ezeket az észlelt...

Mi okozza ezeket az észlelt tüneteket?

Figyelt kérdés
Mostanában olyan érdekesen érzem magam. Furcsa pl. h nagyon mélyen alszom éjjelente, pedig nem jellemző rám. És gyakran ébredek ill.ijjedek arra h émelygek. Elalvás előtt hőhullámaim vannak. Egyik pillanatban melegem van a másikban fázom. Napközben ahogy teszek- veszek előfordul, h megszédülök és le kell ülnöm pihenni. A derekam és a hasam szinte minden nap produkál idönként olyasmi szurkálást, mint mikor mensi készül v épp megvan.valami nem ok velem, mert aug. óta nem szedem a gyógyszert és azóta csak kétszer(nov. és márc.)volt mensim gyógyszer segítségével. Elvileg mivel most 7én ment el a mensim kb 4-5 körül kellene megjönni ha megjön. Lehet h amiatt ilyen a közérzetem, vagy esetleg tán felcsillant a remény baba téren?Az endokrinológushoz ápr. 28ra van csak időpontom(pedig febr.17 óta rég megvannak a labor eredmények).
2010. ápr. 1. 08:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én csak,mint tapasztalt anyuka és harmadszoros kismama tudok neked tanácsot adni:Ha esetleg terhes vagy,mostanában fejeződik be a beágyazódás,és a nem várt mensi idejében kezdenek előjönni a tünetek.Amiket leírsz,igen babás tünetek is,de szerintem nem ennyire korán.Hacsak nem korai ovulációd volt,mert akkor már érezhetsz ezt meg azt.

Harmadik babámat várom,és nemvárt mensi idejében még semmi de semmi tünetem nem volt a mellfeszülésen kívül,nemhogy pár nappal mensi elött,mint neked.

Az endokrinológiai problémáknak is köze lehet ám a tüneteidhez.

Babaügyben annyit tudok neked írni,hogy ha nem jön meg a mensid,akkor lehet gyanakodni és tesztelni.Az már sokkal bíztatóbb jel ha kimarad a mensi.

Két gyerekes+14 hetes kismama

2010. ápr. 1. 08:20
 2/12 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a választ.

Hát az az igazság, hogy 7én ment el a mensim és kb utánna 9 nappal szeretkezés után fucsa görcsöt éreztem, amit nem szoktam és erőteljes lüktetést. Azóta a mensishez hasonló apró görcsöket érzem idöként derék éshas tájon.

2010. ápr. 1. 08:39
 3/12 anonim ***** válasza:

Na olyan meg pláne nincs,hogy szeretkezés után egyből valami kis apró jelből babára következtess:))

Hiszen az esetleges sikeres akció után még 5-10 napig minimum az egyesült sejtcsomó vándorol a petevezetékedtől egészen a méhedig,aztán keres magának egy jó kis helyet ahol megtapadhat.

Ha bármit észleltél szeretkezés után,az mástól volt.Nem vagy esetleg felfázva?

Első voltam.

2010. ápr. 1. 08:52
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem is azért írtam mert arra tippeltem h baba. CSak próbálom kinyomozni mi lehet ez a furcsa érzés. Nem hiszem h felfáztam volna, mert nagyon vigyázok magamra.
2010. ápr. 1. 08:59
 5/12 anonim ***** válasza:

Norcoluttal volt mensid?

Hasonló a helyzetem...én októberben menstruáltam utoljára. Nézd meg a kérdésem, hátha a válaszok segítenek Neked is! http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2010. ápr. 1. 10:16
 6/12 A kérdező kommentje:
novemberben Duphastont, most norcolutot szedtem. Én is a Yadinet szedtem. A doki szerint minden ok amit az uh-on lát. Elküldött az endokrinológiára, de ott piszok nehéz eredményre jutni.Ami egyre jobban elkeserít.
2010. ápr. 1. 11:21
 7/12 anonim ***** válasza:

Megint a kismama:Én sem bántásból írtam amit írtam,csak sokan vannak akik bebeszélik a tüneteket,sőt ahhoz is ragaszkodnak,hogy ők bizony már a szex után éreznek ezt-azt:S :S Próbáltam én is csak ötleteket adni neked:))

Ahh Duphaston,Norcolut.Megvan a bűnös szerintem,csak eddíg nem írtad,hogy mit és hogyan szedtél-szedsz.

A felfázás is csak egy ötlet volt.

2010. ápr. 1. 11:31
 8/12 A kérdező kommentje:

Kismama!

Hogy érted azt h megvan a bűnös? Van esetleg tipped mi történt velem? Jaj tudom sajnos h sokan bebeszélik h amit éreznek az baba miatt van. Én erősen próbálok nem elhinni semmit ami eszembe jut. Ezért érdeklődöm itt, hátha valaki okosabb és mint Te tapasztaltabb választ adhat.:)

2010. ápr. 1. 12:00
 9/12 anonim ***** válasza:

Az a derékfájás, amit leírtál nekem is megvolt.De olyan szinten hogy nem tudtam már hogy mim fáj...deréktól lefele minden. Megjött a mensesem erre ahogy elmult ugy kezdődtek a tünetek azt hittem vmi bajom van pl: ciszta azt mondom elmegyek a nődokihoz ha ujra elmulik a havim....nem jött meg kiderült 6 hetes terhes vagyok s kiderült h a menses elött teherbe estem de nem tudni mitől volt rendes vérzésem

egy 17 hetes kismama:)

2010. ápr. 1. 12:35
 10/12 anonim ***** válasza:

Kismama vagyok:Átállni egyik hormon gyógyszerről a másikra sokszor ilyen panaszokkal jár.A Duphaston és a Norcolut erős hormon gyógyszerek,és bizony ellentétes a hatásuk.A nőgyógyászok érdekes mód előszeretettel alkalmazzák így váltogatva őket,holott nem volna szabad.De persze sok nő csak szedi és szedi őket,azt sem tudják mire de ugye az orvos írta fel,biztos jó.

A Duphaston elmúlasztja a vérzést a Norcolut meghozza.

Duphastont kapnak a klímaxos nők is,akiknek 40 évesen egy hónapban többször van meg a mensesük,és valamivel végre le kéne állítani a hormontermelődésüket.De ne menjünk ebbe bele.Kérdezted az orvost vagy elmondta magától neked,hogy mit miért kell szedned és miért váltott?Csak mert nagyon fontos,ez nem C vitamin.

Szerintem jól felborult a szervezeted,ebből adódóak a tüneteid.

De tuti most kapsz egy sokkal jobb választ,mint az enyém:))

Megintcsak próbáltam segíteni:)

Üdv!

2010. ápr. 1. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!