Ilyen esetben lehetek terhes?
Konkrétan arra a kérdésre, hogy lehetsz-e terhes, igen a válasz. Együtt voltatok, bármikor lehet a peteérésed vagy spontán peteérésed. Nekem pl. minden hónapban ciklus közepén volt peteérésem. Viszont amikor babás lettem (mi terveztük), akkor közvetlen menzi után sikerült a baba. Tehát nem mindig ugyanakkor van peteérésed.
Nem ment el benned, de lehet előváladék, .... Szóval igen, lehet, de csak lehet.
Egyébként miért szakad ki? Pechesek vagytok, vagy esetleg olyan testápolót / síkosítót használtok, amit azzal az óvszerrel együtt nem lehetne?
persze, hogy pech.. hoztuk a formánkat...
2. kommentelő ha arra gondolsz, akkor 10 nap mulva fog mgjönni és elméletileg most nincs peteérésem.. de nagyon félek még túl fiatal vagyok a babához még iskolába járok és be szeretném fejezni.. szüleim pedig szigorúak és még nem tudják, hogy nem vagyok szűz.. nagyon félek, de elv. a terhesség esélye előváladéktól nagyon kicsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!