Kittycica1987 kérdése:
Szerintetek pozitív vagy sem?
Figyelt kérdés
2 napja csináltam benu 10-es tesztet. Kivettem a tokból úgy fotóztam. Pozitív szerintetek? Van még remény a kistesóra? Köszönöm a választ
Link:
2016. febr. 26. 10:12
2/10 anonim válasza:
Hogy lenne pozitív, amikor teljesen hómező??? Csak kontrollcsík van rajta.
És nem kell szétszedni, ha pozitív, akkor látni szétszedés nélkül is.
3/10 anonim válasza:
Én nem látok rajta sajnos halványan sem második csíkot.
5/10 anonim válasza:
Ez sose értettem, hogy miért kérdezik az ilyen teszteknél, hogy pozitív-e. Semmi sincs rajta csak a kontroll csík!
Ha halvány az is látszik egyértelműen, csak halványan.
De ezen (mint ahogy a legtöbb ilyen belinkelt képen) semmi sincs.
7/10 anonim válasza:
Igen látok. Egy teljesen fehér csíkot a rózsaszín háttér előtt. Egyébként is látszik rajta, hogy ez egy kiszáradt teszt, ha lenne ott csík sem lenne értékelhető.
8/10 anonim válasza:
Ez sajna negatív. Fehér a csík. De! Nekem egy sima tesztcsík közepesen erős pozi, (3. Nap, egyre erősödik, és mind 3 déli pisiből) és legnagyobb megdöbbenésemre a Benu reggel éppen,h van rajta valami... szinte nem is látszik. Szóval szerintem a benu nem 10-es!!!!
9/10 anonim válasza:
Szia kérdező! Persze, hogy van remény kistesóra, de ennek a tesztnek alapján nem ebben a hónapban. Látom rajta a második csíkot, de az fehér. Szerintem ez csak száradási csík. Ez a teszt nèg negatív. Mikorra nemvárod?
10/10 anonim válasza:
A Benuból is 2 féle van, a kék kupakos 25 a rózsaszín 10-es, nekem a rózsaszín a nemvárt előtt 3 nappal egyértelműen mutatta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!