Nektek hány napon át szokott pozitiv lenni az LH ovulációs teszt?
Nekem 2-3.
A negativak után, az első az, amikor bepirosodik a tesztcsik,de még nem teljesen egyforma a kontroll csikkal.
Második nap egyforma,harmadik nap erősebb a tesztcsik a kontrollnál,azután rögtön negativ lesz.
Nekem mostanaban egy napig, elotte es utana napokon halvany a masodik vonal, amugy meg csak egy csikos.
De pl amikor a masodik gyermekunk fogant, akkor is hasznaltam ovutesztet es akkor ket napig volt pozitiv. Az elso napon esett le a homersekletem, a masodik napon mar felment, de az ovuteszt meg akkor is eros ket csikos volt.
(Mostanaban a pozitiv napon esik le a ho, az azt koveto negativ napon megy fel.)
Fogalmam sincs, hogy miert van ez, vagy van-e egyaltalan jelentosege, de az biztos, hogy siman teherbe estem az elso honapban annak idejen is, amikor ugye ket pozitiv nap volt. Szoval ez nem hiszem, hogy gond lenne.
Àltalàban csak 2 közül kellett tippelnem, hogy melyik lehet a nyerő.
Talàn hasznàlj kevésbé érzékenyet.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Én is ugy maradtam terhe 2 szer h előtte 3 napig piros volt a 2 csik.
Azt nem értem h ebben a hónapban miért csak egy halvány pozitiv LH tesztem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!