Beágyazódási vérzés?
Figyelt kérdés
Hónapok óta szeretném,ha már összejönne a baba.Ma d.e.egyszeri alkalommal egy pici vércsík volt a folyásomban.Jövőhét kedd-szerdára nem várom.Lehet ez beágyazódás jele annak ellenére,hogy viszont görcsölgetek is?Vagy inkább megjön ennyivel előbb?Kicsit reménykedtem,de a görcsölés elvette a reményemet és ezért szeretnék tapasztalatokat olvasni.2016. febr. 23. 22:14
1/2 anonim válasza:
Vercsik is, gorcs is lehet beagyazodas. Itt vagyok en, elo pelda. :)
2/2 anonim válasza:
Lehet beagyazodasos verzes is, elvileg a nemvart elott kb egy hettel szokott lenni. A gorcs is normalis lehet.
Viszont az is igaz, hogy ez igen ritka. Nem azt mondom, hogy nincs, mert van, letezik a jelenseg, de nem altalanos.
Tobb helyen olvastam, hogy jelnek venni nem szabad, viszont ha tenyleg a beagyazodas miatt van, akkor esetleg ezutan 4 nappal mar meg lehet probalkozni a teszttel, ha valaki turelmetlen, mert a begyazodassal a hcg termelodese is elmezdodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!