Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozitiv teszt?...

Szerintetek ez pozitiv teszt? Ciklus 17. Napjan vagyok, az ovutesztem full Pozitiv, csak nagyon hanyingerem van, es fajdogal lenn a hasam alja. Kep lejjebb

Figyelt kérdés

ez lett a mai terhestesztem, nem reggeli pisibol

Ez hogy lehet?

[link]

Olyan ugye nincs, hogy az ovut jelezze a teszt?

2016. febr. 23. 13:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ovulálsz, és a reggel hcg teszted hibás. Nem egyértelműen pozi. Holnap ismételd meg!
2016. febr. 23. 14:32
 12/19 anonim ***** válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. nézd meg ezt a kérdést, itt a kerdezőnek végig halvány pozi hcg tesztjei voltak, végül kiderült, hogy az ovulációt jelezte... de mindenképp tesztelj pár nap múlva egy hcg teszttel.
2016. febr. 23. 14:38
 13/19 anonim ***** válasza:
szerintem LH szintet érzékeli a tezst. ciklus 17. napján nem valószínű , az azt jelenti hogy ciklusod első napjaiban kellett valamikor lennie peteérésednek, ami persze megeshet.... de azért ritkább!
2016. febr. 23. 14:43
 14/19 anonim ***** válasza:

Ovu időben pontosan 2db ilyen hcg tesztem lett. Ez volt kb 1,5 hete. Véletlenül csináltam lh helyett hcg-t. Nekem az ovut jelezte ez 100%,mert ott a hőm is felment másnap. Azóta is 37 fok.

"Az egyik női nemi hormon, az úgynevezett luteinizáló hormon (LH) emelkedett szintje – pl. kétoldali petefészek eltávolítás után, menopauzát követően, nyugtatók szedése – esetén is álpozitív teszteredményt kaphatunk. Néhány belgyógyászati betegségnél, beszűkült veseműködés, fehérjevizelés, immunbetegség valamint pajzsmirigy alulműködés esetén is gondolni kell arra, hogy az elkészített teszt eredménye nem valós."

2016. febr. 23. 16:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is az ovut jelzi ugyanis az a petesejt megrepedéséhez hcg is kell...persze aki nem inszemezik vagy lombikozik az nem tudhatja...ugyanis olyankor a tüszőrepesztő amit beadnak tartalmaz hcg ezért beadás után pozitív lesz a hcg teszt még aznap...így egy sima ovukor lehet egy hcg teszt halvány pozitív...
2016. febr. 23. 17:03
 16/19 A kérdező kommentje:
Akkor ez tutira ovu lesz:) olyanokat szurkal a hasam hogy hajajj:) akkor ma meg holnap tutira egyutt leszunk a parommal es 2 het mulva igazibol lesz pozitiv teszt:)
2016. febr. 23. 17:05
 17/19 mandiga ***** válasza:

De kimutatja az ovut a Hcg teszt. Saját magamon tapasztaltam már többször is, ami eléggé becsapós.

Vegyél másik tesztet, és csináld meg.

2016. febr. 23. 22:23
 18/19 A kérdező kommentje:

Igy alakultak az ovutesztjeim. A 17. Ei az utolso akkor pozitiv volt mar, gorcsolt fesZitett is a hasam. Mara ami az utolso teszt halvanyabb ugyh gondolom ma van az ovu. Este nem tudtunk egyuttlenni, a mai meg nem keso? Csak munka utan tudunk kb 11korul....

[link]

2016. febr. 24. 12:15
 19/19 mandiga ***** válasza:
Ha sikerült együtt lennetek, az nem késő még. Szerintem nekem is ma van ovum, legalábbis nagyon remélem. :)
2016. febr. 24. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!