A méhen kivüli terhességet kimutatjae a teszt?
Figyelt kérdés
2016. febr. 22. 14:15
1/9 anonim válasza:
Persze és még muzsikál is hozzá...
2/9 anonim válasza:
igen, sőt hamarabb, mint a normál terhességet.
4/9 anonim válasza:
Persze. Miért NE mutatná ki attól, hogy rossz helyen ágyazódott be?
5/9 anonim válasza:
A terhesség tényét Igen annak helyét nem, arra csak az orvos képes ultrahanggal
6/9 anonim válasza:
Igen, kimutatja, de NEM HAMARABB! Nem tudom, honnan szedtétek ezt a hülyeséget, de marhára elterjedt itt GYK-n... Nekem középidős ovuval menzesz napján lett pozitív a teszt csak, de mellette vérzés jelentkezett. Most, hogy jó helyen van a baba, már menzesz előtt pozitív volt a teszt jóval, hiszen normálisan termelődik a hcg, nem pedig lassan, mint méhenkívülinél... Hátha érdekel, nekem az volt a fura, hogy 4. nap is ugyanolyan erősségű volt a teszt, mint az első napon.
7/9 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm. A rendes terhességet mennyi idő után mutatja ki a teszt?
2016. febr. 22. 20:49
8/9 anonim válasza:
Egyénfüggő. Valakinek menzesz előtt, valakinek pedig csak napokkal utána, de jellemzően a menzesz napján már mutatja, vagy tünetek után 3 nappal.
9/9 anonim válasza:
Én méhen kívüli terhes voltam, és igen, hamarabb mutatta ki a teszt, hogy pozitív (már 9-10 dpo-n), csak utána alig erősödött.
Most is terhes vagyok (5 hetes), de még nem voltam UH-n, de csak a 12 dpo-n lett pozi tesztem, és fájdogál az alhasam, most biztos méhen belüli, a tesztem full pozitív és látható volt az erősödés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!