A teszt kimutatja a fél idős terhességet is?
Igen.:) nekem volt par tesztem maradekban es szoktunk vele hulyulni es kimutatja.:)
32hkm
Nekem is nagyon mozognak a beleim, majd' szívbajt kaptam, hogy terhes vagyok, pedig még csak pár hónapos volt az első.
Én eddig úgy tudtam, hogy a 12 hét után nem mutatja ki, mert addigra lecsökken az a hormon, amit vizsgál a teszt. De ezek szerint tévedtem. Mi lett az eredmény?
Holnap tudok csak tesztet venni, megírom majd az eredményt. Igen, én is azt olvastam még régen hogy egy bizonyos idő után már nem mutatja ki a teszt a terhességet, csak úgy gondoltam hátha rosszul emlékszem. Viszont az első válaszadó azt írja hogy neki végig pozitív tesztjei voltak, szóval bízom benne hogy ha terhes vagyok akkor kimutatja.
1 hete kezdtem el mozogni, azóta nagyon durván érzem ezeket a mozgás féléket, lehet hogy nekem is attól van?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!