Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek jókor voltunk...

Szerintetek jókor voltunk együtt? Ebből lehet még baba?

Figyelt kérdés
Együtt voltunk 22-én 25-én,28-án az ovu teszt pozitív volt hétfőn akkor is együtt voltunk.Kedden már negatív volt akkor már nem voltunk együtt.Tudom,hogy akkor is jó lett volna együtt lenni de nem volt rá lehetőség.Tudom,hogy korai lenne bármit is érezni de mitől lehet,hogy tegnap és ma is érzem a hasam alját a méhemet is.Olyan érdekes és néha picit szurkál a petefészkemnél.Szerintetek van esélyem?És mitől vannak ezek az érzések.
2010. márc. 31. 15:43
 1/3 A kérdező kommentje:
Azt még kifelejtettem,hogy vasárnap volt tojcsis folyásom.
2010. márc. 31. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján ez ovulációs fájdalomnak hangzik.Persze,hogy lehet belőle baba,mert jókor voltatok együtt,de azért ne éld bele magad,mint ahogy én szoktam,mert ha esetleg nem lesz babó,akkor nagy lesz a csalódás.Te mióta szeretnél teherbe esni?
2010. márc. 31. 16:44
 3/3 A kérdező kommentje:
szia! ez az első hónap,hogy próbálkozunk.Voltam dokinál azt mondta,hogy elvileg minden rendben velem.1 éve hagytam abba a gyógyszert.még most is érzem ezeket a szúrásokat de csak enyhén.Várom mások véleményét is esetleg tapasztalatokat.
2010. márc. 31. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!