21/43 anonim válasza:
Volt már pozitív tesztem, de azt nem kellett lefotózgatni és beküldeni ide. Mondjuk én egy hét késés után csináltam.
22/43 anonim válasza:
En vagyok a kíváncsi :) én latom mindkettőn a csikokat de azert én neznem h erősödnek e :)
23/43 anonim válasza:
Mi értelme van a késés előtt 4-5 tesztet csinalni?
24/43 A kérdező kommentje:
Mi értelme van egy kérdésre válasz helyett kérdést feltenni? :)
2016. febr. 21. 13:42
25/43 A kérdező kommentje:
#22 köszi! Nézni fogom ;) :)
2016. febr. 21. 13:44
26/43 anonim válasza:
Szoval nem tudod te sem. Amugy mar valaszoltam elotte is. De az ilyen hobbitesztelokon mindig elgondolkodom.
27/43 A kérdező kommentje:
Nagyon egyszerű, mert hajt a kíváncsiság, türelmetlen vagyok, és van egy csomó tesztem amit használhatok. De azt nem értem miért tűnik fel mindig mindenhol 1-2 kötekedő egyén, aki itt cs*sztet másokat? Bírom az ilyen savanyú nőket...
2016. febr. 21. 13:57
29/43 anonim válasza:
Aki szerint ez negatív, annak savanyú a szőlő! Halvány pozitív az összes. Kérdező! Én is sok tesztet csináltam a múlt hónapban,mire felfogtam, hogy terhes vagyok, engem nem zavart, hogy erre pénzt költök, mert nem verte földhöz a kasszát. (pedig 3 Clearblue digitálist is megcsináltam, jó volt nézni, ahogy az 1-2-ből 2-3,majd 3+ lett)
8 hkm
30/43 anonim válasza:
:-D már miért lenne savanyú a szőlő???
Csak,mert szerintem ez negatív? Láttam már pozitív tesztet,volt is pozitív tesztem(nem is egy)
,de egyiknél sem kellett kérdezgetnem,hogy akkor ez most pozitív-e??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!