A második teherbeesés könnyen összejött?
Figyelt kérdés
2 éves a kisfiúnk és mostanában kezdett el foglalkoztatni a kérdés, hogy lassan jöhetne egy kistesó. Ő elég könnyen megfogant(2 hónapon belül), és reménykedem , hogy a második is gyorsan összejön. Sokat már nem lenne jó várni, mert 35 éves elmúltam és kicsit tartok a "kockázatoktól", már ami az anya korát illeti. Tapasztalatokat várnék, hogy volt e valaki hasonló helyzetben? Az első után, a második baba is gyorsan összejött? A szülés után elég sok plusz kg maradt rajtam, félek ezek is ronthatják az esélyeimet, a gyors teherbeesésre?! Előre is köszönöm a válaszokat!2010. márc. 31. 13:17
1/4 anonim válasza:
Én magamon azt tapasztaltam hogy a második jóval nehezebben sikerült.
A fiammal egyből terhes lettem ahogy abbahagytuk a védekezést, és 14 hónapos volt mikor próbálkozni kezdtünk, addigra már 4 hónapja nem szopott, tejem se volt, mensi is visszaállt. De a kistesó csaknem akart jönni...
Ovulációs teszteztem (semmit se mutatott sose) hőmérőztem stb. (ezzel se mentem semmire).
Aztán fogyózni kezdtem (pontosabban életmódot váltottam inkább) megszabadultam 10 kilótól, (nem voltam azért elhízott de maradt rajtam a szoptatás után 176 cm voltam és 70 kiló) majd végre 1 év próbálkozás után terhes lettem. :)
Azóta már itt van velünk a kislányunk is:)
2/4 anonim válasza:
Nem tudom mennyire vagyok mérvadó, én ugyan csak 25 éves voltam, mikor az elsőt szültem, és még csak beszélgettünk róla, hogy jó lenne lassan egy gyerek, amikor kiderült, hogy terhes is vagyok. Rajtam maradt 10 kiló. Amikor a kislányom 5 hónapos volt derült ki, hogy újra babát várok. Hát kis korkülönbséget akartunk, de nem ennyire. 14 hónap a korkülönbség, jelenleg 6 hónapos a kisfiam, és még van rajtam 6 kiló plusz.
3/4 anonim válasza:
Nekem az első kislányom elsőre összejött 27 évesen. Rám jött utána még 10 kg, és majdnem 1 évet vártunk arra, hogy a második összejöjjön, most 30 vagyok. Hozzáteszem amúgy is feszült egy évem volt. Valószínűleg nálam ez volt a mérvadó.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A teherbeesés előtt én is sokat fogytam, sportoltam, szóval jobb kondiban voltam mint most. Próbálok most is fogyózni, de nehezebben megy mint évekkel ezelőtt. Sportolni nem nagyon van időm a kisfiam és munka mellett. Mikor jobb súlyban voltam,addig nem jött össze az első baba, bár az még sok éve egy másik párkapcsolatban volt. Lehet, hogy a volt párommal sem volt minden rendben.... Na mindegy, bízom benne, hogy hamar sikerül!
2010. márc. 31. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!