Ha volt pé-m tegnap és csak ma tudunk babót készíteni, az már baj?
Jaj én már ugy örülnék egy kis pocak lakónak....
Na meg a párom is, de sajna nagyon elfoglalt és csak ma tudunk együtt lenni de az biztos ,hogy ma kifacsarom :-)))
Az utolsó válaszolónak GRATULÁLOK!!! Remélem mi is ilyen szerencsések leszünk!
A baba akkor jön amikor már nem számítasz rá, vagy feladtad! Legalább is pár ismerősömnél!
1.v voltam!
Nekem is most vannak a termékeny napjaim de tegnap előtt tudtunk együtt lenni és tegnap! Szóval reméljük a legjobbakat! Én NAGYON SZORÍTOK NEKED!!!!!!!!!!!!!
Majd írj hogy mi lett!!!
Szia
Én nem számolgattam, nem hőmérőztem, semmi ilyesmit az ég világon, hogy összejöjjön a baba. Elhatároztuk, hogy most már ha akar jöhet és csak szerettük egymást, minden hókusz-pókusz nélkül, akkor amikor mind a kettőnknek volt kedve a szexhez. Egy hónap alatt összejött a baba!
Én azt javaslom, hogy csak szeressétek egymát akkor és annyiszor, ahányszor csak van kedvetek a ciklus bármely napján és akkor jönni fog a baba.
Sok sikert
6 hetes pocaklakós
Igaza van az előttem szólónak! és Gratula neki!
Sok egészséges párnak azért nem jön össze ha egészségesek, mert nagyon rágörcsölnek. Ez a jó hozzáállás, hogy ha akar akkor jön, a kapu nyitva! De ettől függetlenül nem vagytok lekésve! Sok sikert és 2 csíkokat kívánok!
Olyan kis édesek vagytok!!!!
Én minden pocakosnak gratulálok!! Na meg persze az anyukáknak is:-))
Én már nem görcsölök rá, de remélem, hogy ma még nincs késő!!
Jöhet egyből kettő is! :-))) Legalább már meglenne 2 babó!
Köszönöm a bíztatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!