Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Februar 6-7en voltunk egyutt parommal. 1honapja szedtem akkor a gyogyszert (ujra)elotte nem szedtem egyeb okok miatt. Szoval 21nap gyogyszer beszedtem. 7nap szünet-Megis jott. Kozben voltunk egyutt. Ugyebar elvileg 1 level gyogyszer mar ved. Meg mensim is volt. Viszont most par napja émelygek es faj a gyomrom a gyomorszájam. Közbe közbe jo mert csillapszik. Étvagyam viszont van tudok enni. Melleimen nincs valtozas. Es kozben kialvatlannak érzem magam. Valaki?
2016. febr. 19. 15:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ilyen hamar nem jönnek elő a tünetek még.várj a következő mensidig és ha nem jön meg akkor tesztelj.
2016. febr. 19. 15:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Elkaptad a hányás virust.
2016. febr. 19. 15:37
 3/11 A kérdező kommentje:
Az egyuttlétunk utan 8 napra volt ovulaciom. Meg ugye mikor egyutt voltunk a mensim is megvolt még. Soka volt az ovum.. Nem?
2016. febr. 19. 15:37
 4/11 anonim ***** válasza:
A gyógyszer mellékhatásait érezheted!Lehet hogy váltanod kellene.Nekem is volt hasonló.A fejem is iszonyatosan fájt.
2016. febr. 19. 15:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Kis %-ban bármikor tehetbe lehet esni.De a legnagyobb esély ovu elötti nap aznap és utána nap. max 2 nap.nem hinném,hogy terhes vagy.De ha nem jönne meg mindenképp tesztelj és meglátod.De az esélye eléggé minimális ,hogy teherbe estél.mennyi idős vagy?
2016. febr. 19. 15:41
 6/11 A kérdező kommentje:

3. Válaszolo. Erre en is gondoltam. Ugyanis multheten duplat vettem be. Munkaido alatt ugy emlekeztem elfelejtettem. Aztan mint kiderult megsem. Meg most egy erosebb gyogyszert kaptam mint amit eddig szedtem.

4. Válaszolo nem vagyok mar gyerek. Tavaly sajnos volt egy ikerterhességem ami sajnos rosszul vegződött. Egyik baba nem fejlödött a másik babának a 8.héten nem volt szivhangja már. Es most ezek miatt is félek mert még korainak tartom es nem erzem feljeszultnek meg magam.

2016. febr. 19. 16:02
 7/11 anonim ***** válasza:
50%

Olvasgass még, fogamzásgátló mellett nincs ovuláció:

"Mikor petesejt érik, az agyalapi mirigy hormonokat termel, melyek a petefészkeket stimulálják a pete érlelésére és kilökésére. A kombinált tabletta általában az agyalapi mirigy ezen hormonjainak kiválasztását állítja le, így nem lökődik ki petesejt a petefészekből, tehát terhesség sem jöhet létre."

Hányós-hasmenős vírus van: menj haza, pihenj, olvasgasd a gyógyszered betegtájékoztatóját.

2016. febr. 19. 16:12
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hanyni nem hanyok. Hasmenésem sincs. Csak émelygek. Neha szedulok. Es nagyon álmosnak érzem magam a napi 6-7 ora alvas utan is.
2016. febr. 19. 16:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor csinálj egy tesztet megnyugtatásul. :) De biztos vagyok benne, hogy csak a gyógyszer hormonjai miatt van. Esetleg frontérzékeny vagy.
2016. febr. 20. 08:56
 10/11 A kérdező kommentje:
Ma 14nappal az együttlét utan csinaltam egy tesztet. Negativ lett. Szerintetek kesobb csinaljak meg?
2016. febr. 21. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!