Terhes lehetek?
3. Válaszolo. Erre en is gondoltam. Ugyanis multheten duplat vettem be. Munkaido alatt ugy emlekeztem elfelejtettem. Aztan mint kiderult megsem. Meg most egy erosebb gyogyszert kaptam mint amit eddig szedtem.
4. Válaszolo nem vagyok mar gyerek. Tavaly sajnos volt egy ikerterhességem ami sajnos rosszul vegződött. Egyik baba nem fejlödött a másik babának a 8.héten nem volt szivhangja már. Es most ezek miatt is félek mert még korainak tartom es nem erzem feljeszultnek meg magam.
Olvasgass még, fogamzásgátló mellett nincs ovuláció:
"Mikor petesejt érik, az agyalapi mirigy hormonokat termel, melyek a petefészkeket stimulálják a pete érlelésére és kilökésére. A kombinált tabletta általában az agyalapi mirigy ezen hormonjainak kiválasztását állítja le, így nem lökődik ki petesejt a petefészekből, tehát terhesség sem jöhet létre."
Hányós-hasmenős vírus van: menj haza, pihenj, olvasgasd a gyógyszered betegtájékoztatóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!