Lehetek terhes ha a párommal az elmúlt 4 hétben nem mindig védekeztünk?
Figyelt kérdés
Az előző menstruációm január 21-27. volt a következőnek február 24-1 kéne tartania.
Január 28-án,február 12-én és 16-án nem védekeztünk de január 29-én igen.A termékenységem február 5-11.tartott az ovuláció 10-én volt .Nagyon izgulok .
2016. febr. 17. 17:20
1/8 anonim válasza:
ez most komolyan kérdés? szerinted? segítek: igen, ha nem védekeztek könnyedén lehetsz terhes. Akkor kellett volna izgulni, most már felesleges, legfeljebb lesz egy cuki kisbabátok. Gondolom ez amúgy se lenne baj, ha bevállaltátok a nem védekezést.
2/8 anonim válasza:
A ciklus bármelyik napján teherbe lehet esni,ha valaki nem védekezik
3/8 A kérdező kommentje:
30-on túl vagyunk ,szeretnénk is babát,konkrét időpontra nem terveztünk,de még a szülőkkel élünk különböző településen.
2016. febr. 17. 17:37
4/8 A kérdező kommentje:
Mikor érdemes tesztet csináltatni,hogy biztosan tudjam az eredményt?
2016. febr. 17. 17:40
5/8 anonim válasza:
Ennek alapján nagyon kicsi az esélye. Mi naptármódszert alkalmaztunk hosszú ideig biztonsággal (csak a kritikus napokon védekeztünk). Aztán egyszer voltunk kicsit bátrabbak, és az első kritikus nap reggelén voltunk együtt védekezés nélkül, abból rögtön terhes lettem. (Terveztünk babát, csak későbbre.)
6/8 anonim válasza:
Érdemes megvárni hogy késik e a menzesz.
7/8 A kérdező kommentje:
Megjött ebben a hónapban is. Most volt olyan,hogy menstruáció alatt volt védekezés meg nem is. KészÜlünk a KÉT SZEMÉLYES Nagybetűs ÉLETRE,CSALÁDALAPÍTÁSRA hisz szeretjük egymást felelősség teljesek vagyunk és érettek ,nagyok vagyunk,hogy szülő nélkül is megálljunk a lábunkon
2016. febr. 25. 18:29
8/8 anonim válasza:
Érdemes két, max. három naponta együtt lennetek. Akkor mindig van elegendő katona, amikor peteérésed van.
Egyébként használhatsz ovutesztet is, hogy megállapítsd, mikor van peteérésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!