Ebben az esetben meg fog jonni szerintetek vagy mar nem?
A ferjemmel egyre tobbet beszelunk a kistesorol! En minden nap gondolok ra,h mar szeretnem,a ferjem viszont eddig nem! Tegnap szerintem beszelgetett a munkatarsaval akinek a felesege allapotos es meg este irt nekem ejszakasbol,h ma raallunk a babara! Reggel ert haza a munkabol,jelenleg alszik,de alig varom,h felkeljen... 9napom van a mensi varhato idejeig! Szerintetek,ha ma sikerul (az elso is egy alkalombol osszejott es nalunk szerintem csaladi orokseg ez a gyors foganas,mert anyukameknak mind a 4-en egy egyuttletbol sikerultubk,noveremnek mind a 3 szinten elsobol sikerult es ok nem szamoltak a peteerest,csak mikor ugy gondoltak egyutt voltak! )ezoval ha ma sikerulne,attol meg a mensim meg fog jonni,vagy mar nem? Van mar egy kislanyunk,de minden terhesseg mas,ezert kerdezem!
Koszonom sz ertelmes valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!