Van még esély a terhességre? (görbe)
Pár napja tettem fel kérdést akiket a mai bosszant kérem "lapozzon tovább" :)
36. ciklusnapomon tartok, ennél hosszabb még sosem volt mert általában 30 naposak. A görbe elég hiányos mert azon a héten amikor lázas beteg voltam nem volt értelme azt jelölni. Az alaphőm pár hónapja magasabb a megszokottnál, ennek nem tudom mi az oka. Orvosnál, endokrinonógusnál jártam, pajzsmirigy, hormonok rendben vannak. Mai teszt negatív. :(
Feltennéd a görbéd? Még nekem sincs semmi, holnap megyek dokihoz. 71. napomon tartok. Ma nekjem leesett a hőm, remélem ovu miatt. Bízom benne.
Orvoshoz kértél időpontot?
A görbéd szerint neked is hosszú lesz a ciklusod.
Én nem látok ovut, legalábbis úgy mint az előttem válaszoló, nagyon kétesélyes. Kiváncsi vagyok, hogy fog alakulni a hőd, ovunak meg kell lennie.
Nagyon szorítok.!
Nagyon sajnállak, és teljesen megértelek. 72. napomon járok, nekem sehol semmi, nődoki ma nemlátott semmi rosszat, azt mondta minden rendben, elküldött vérvételre, vissza kell mennem. Hogy mi lesz ebből nekem is. Félek.
Ne add fel, ha most nem sikerült, ott a következő hónap.
Kiváncsi vagyok a holnapi hődre.
Írd majd meg.
Nagyon sajnálom. 3 év, az sok idő. Nekem van már gyerekem, és egyből össze is jöttek, de most nem akar.
Nagyon rossz ez így. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!