Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretkezes a ciklus 7....

Szeretkezes a ciklus 7. Napján. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

A menstruaciom marcius 18.an volt. 4 napig tartott...25en szeretkeztunk, nem vedekeztunk. Lehetek terhes??? Vagy elkepzelhetetlen?

Ciklus: 28 atlagban

2010. márc. 30. 21:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor lehetsz terhes.
2010. márc. 30. 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha átlagban 28 napos szokott lenni, akkor még talán nem lesz peteérésed, csak a 14 nap körül, de mindig becsúszhat egy plusz. Jó lett volna az a védekezés :S Már lecsúsztál az esemény utániról, de sztem nincs gond, bár ez csak az én véleményem. Mást nem nagyon tehetsz, mint megvárod a kövi vérzésed, és ha akkor sem vagy teljesen nyugodt, akkor tesztelj.
2010. márc. 30. 21:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Én az átlag 25 napos (25 vagy 26 nap) ciklusban az 5. napon lettem terhes.
2010. márc. 30. 21:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Vedekeztunk mi, csak a gumi elszakadt.. Evek ota hasznaljuk, gyari hibas lehetett. Szoval, olyan mintha nem tettuk volna. A 72 oras tabit nem akartam...babat tervezni nem terveztunk, de ugy vagyunk vele ha jon, hat jojjon :)
2010. márc. 30. 21:46
 5/8 anonim ***** válasza:

No akkor íme az én történetem:30 napos ciklusaim vannak,ugye nagy könyv szerint,és a rutin szerint is a ciklus 16 napja körül van peteérésem.Mindíg így is volt,akkor tapasztaltam a tüneteket is,minden igazolta,hogy igen,pontosan akkor ovulálok.Mi babaprojekten voltunk,ami sikerült is.Abban a hiszemben voltam,hogy normálisan ovulációkor lettem terhes,ám kiderült,nem így van!

Terhességem 12 hetében a genetikai ultrahangon kiderült,ez nem 12 hetes terhesség hanem bő másfél héttel idősebb!

Visszaszámoltuk,és bizony mensi utáni második napon estem teherbe!

Szóval,a ciklus első fele egyáltalán nem biztonságos,bármikor teherbe eshetsz!

14 hetes kismama.

2010. márc. 31. 09:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Hat, ez szuper... Egyebkent ilyen tortenetekre voltam kivancsi, mint az utolso komment is. A logika szamomra azt diktalta, hogy mivel ovu elotttortent logikai keptelenseg teherbe esni, mivel nincs erett petesejt. Az utolso kommentelot kerdeznem: mikortol ereztel tuneteket? melyek voltak ezek? Mikor teszteltel es mivel?
2010. márc. 31. 12:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Utolsó válaszoló vagyok.

Tüneteim ugyan azok voltak,mint mensi elött is szokásos.Semmi nem volt más!A melleim fájtak olyan érdekesen,izomláz szerűen.Egy vasárnapi napra vártam,de nem jött meg.Hétfőn reggeli első pisiből pozitívat teszteltem,One Step teszttel,ami 25-ös érzékenységű.

Most már lassan 12 centis lesz a pozitív teszt a pocimban:)))

14 hetes kismama.

2010. márc. 31. 18:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Én a 10. napon lettem terhes. Teljesen hihetetlennek tartottam, és nem értettem. Tavaly júniusban volt egy missed ab-om 9 hetesen. Akkor a 16. napon estem teherbe. Szerinted??? Furcsa az emberi szervezet.

23 hetes kismama

2010. márc. 31. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!