Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap voltam a ciklus 8....

Tegnap voltam a ciklus 8. napján és szeretkezés után észrevettem, hogy ami kijön belőlen az piros azaz véreses. Mitől lehet? Ma meg kicsit banázok és fáj a hasam kicsit.

Figyelt kérdés
A mensim már hétfőn elmúlt.3napig barnáztam majd csak két napig volt meg, de abból egy napig igen intenzíven.Hétfőn csináltam tesztet,de az negatív.Úgyhogy terhes nem vagyok.Máskor is észrevettem ezt a pirosas vérzést,utolsó mensi előtt két nappal.Miért lehet ez?Okt.óta nem szedem a gyógyszert.Ha hormonális lenne akkor nem csak ilyenkor véreznék,nem?
2009. jún. 26. 11:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés engem is érdekelne,nálam is nagyon hasonló a helyzetem.
2009. jún. 26. 11:58
 2/2 anonim ***** válasza:
nekem annak idején, a gyügyszer szedésének elkezdése előtt volt, hogy a mensi elmúlása után 2-3 nappal "visszajött". mivel a hormonszintünk az egész hónapban változik, ezért lehet, hogy nálad (nálam) pont ez a szakasz nincs rendben, a méhnyálkahártya elkezd felépülni, de még nem elég erős a hormonszint, hogy megtartsa. én az ösztrogénre tippelnék, de nem vagyok orvos. próbáld ki, hogy a mensi kezdetekor elkezdesz cickafarkfű teát inni és iszod kb. két hétig. szerintem segíteni fog. de ha az jobban megnyugtat, menj el egy dokihoz... ne aggódj, nagy baj biztosan nincs.
2009. jún. 26. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!