Ovutól 1 hétig tartó erős mellbimbófájdalom majd elmúltával erős mensis görcs?
Figyelt kérdés
Ovum múlt héten kedden-szerdán volt feltehetőleg (nagyon fájt a petefészkem).Azóta erős bimbófájdalmak és kőkemény mellek kínoztak amik ma reggelre elmúltak.Helyette viszont erős mensis görcseim lettek.Vajon mitől lehet ez?
Viszont 13 napja volt nyúlós nyákom úgyhogy nem biztos a múlt heti ovu,de akkor viszont pár nap múlva várható a mensi....volt valaki úgy,hogy "mensi" előtt elmúlt a mellfájdalom és baba volt?
2016. febr. 16. 17:12
11/20 A kérdező kommentje:
Persze rákérdezek mivel én is érintett vagyok benne.Fura ez a majd meghalok mellfájdalom elég sokáig és utána meg egyik napról a másikra elmúlik...szerintem tesztelhetsz nyugodtan egyet mert nem jelenti azt,hogy tegnap negatív volt az ma is az lesz :)
2016. febr. 17. 09:56
12/20 anonim válasza:
3 napig negatív volt és kicsit elkenődtem... Szerintem majd pénteken tesztelek reggel, ha addig semmi. Mikor mész dokihoz? Utána írsz? Majd figyelek, mert engem is nagyon érdekel! :)
13/20 A kérdező kommentje:
Sose lehet tudni,hogy kinek milyen ütemben termelődik a hcg...lehet Neked lassabban termelődik vagy ürül....1-re kell mennem és kb. 3 körül érek haza úgyhogy majd akkor tudok csak írni...
2016. febr. 17. 10:13
14/20 anonim válasza:
Az tuti, hogy ürülni lassan ürül, ez a vetélésem után kiderült, de amikor kislányomat vártam, akkor a nemvárt napján reggel majd leugrott a 2 csík! Majd nézegetem akkor délután. 4-ig dolgozok, utána lehet csak este lesz rá lehetőségem, de tuti ránézek mit írtál! :)
15/20 A kérdező kommentje:
Nagyon izgulok....alig várom már,hogy végezzek a dokinál...
2016. febr. 17. 11:30
16/20 anonim válasza:
Elhiszem, hogy izgulsz, de ne kenődj el, ha nem azt mondja amit hallani szeretnél!
17/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Hazaértem...nem éppen azt mondta amit hallani szerettem volna,de nagyon nagy boldogság van :).Nekem még nem volt ovum...most látott egy 22*20 mm-es érő petécskét :)
2016. febr. 17. 15:07
18/20 anonim válasza:
Akkor sok sikert! :) Azt nem kérdezted meg, hogy más esetben lehet-e ilyenkor baba?
19/20 A kérdező kommentje:
Ja de megkérdeztem :)!Azt mondta igen lehet nem mindenkinek ugyan azok a tünetei.Van amikor nem is fáj egész terhesség alatt a melle az illetőnek :)
2016. febr. 17. 15:50
20/20 anonim válasza:
Köszi!Akkor majd kiderül! Folytatás màshol... 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!