1-jén volt peteérésem. Együtt voltunk,9hónapja próbálkozunk a párommal. Volt 2 spontán vetélésem.2 napja késik a mensim. De nem érzem hogy megakarna jönni. Petefészkem szurkál néha de egyébként semmi. Reggeli hőm 36,8-37 közt van. Terhesség?
Figyelt kérdés
2016. febr. 16. 15:45
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mindenképp írok :)
2016. febr. 19. 01:53
12/17 A kérdező kommentje:
Tesztek tegnapi délutáni és esti vizeletből negatívak. Tegnap borzalmas hányingerem volt és éhség érzetem is egész nap. Menstruációnak jele sincs. :( Mi lehet ez ? Korai még a teszt??
2016. febr. 20. 11:48
13/17 anonim válasza:
Ha továbbra sem jön meg tesztelj újra! Megy a drukk!
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az lesz!! :/
2016. febr. 20. 19:03
15/17 anonim válasza:
Szia! Lehetett későbbi pé igy meg lehet h keves a hcg szint ahhoz h este is kimutatható legyen. Probald reggeli elsőből ;)
16/17 A kérdező kommentje:
Igen lehetséges, köszönöm a segítséget. Kedden rendel a dokim..addig tűkön ülök :)
2016. febr. 21. 04:59
17/17 A kérdező kommentje:
PCOS vagyok...sokszor beleéljük magunkat a babaprojectbe mi nők! aztán az orvosnál esünk pofára...nem baj mindenből fel lehet állni Én azt mondom. Ezt is megoldjuk és és Nő társaim. NEKTEM MEGY A DRUKK!!! :) És köszönöm hogy segítettetek!
2016. febr. 24. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!