Eva4 kérdése:
2015-12-26- án volt ut a menzeszem. Ma voltam uh. Ott nemnagyon találta a doki ezért huvelyit csinált. Ez áll a papiromon, Gravid urerusban egy petezsák- benne embryocsomo szivmüködés nem detektálhato.2 nap mulva control. Missed ab?
Figyelt kérdés
2016. febr. 15. 18:58
51/83 anonim válasza:
Abból nem lett baba, de mondom ott már 1 hónapja volt pozitív a teszt. És tök üres volt 8 hetesen is. Nem volt embriocsomó sem. Most 4+4hetesen 5mmes üres petezsák 2 héttel később dobogó szívű baba is volt!
52/83 A kérdező kommentje:
2015-12-26-án volt meg utoljára és jan 28 án teszteltem pozit,az elött kb egyhéttel nega votl. ciklusom 33, 35 naposak szoktak lenni.
2016. febr. 22. 06:37
53/83 anonim válasza:
Jah és nekem 26 naposak voltak a ciklusaim!
54/83 A kérdező kommentje:
és a tuneteid megvoltak? pl nekem hànyingerem minimálisan van, a szagokat nembirom.és néha szurkàl a hasam de enyhén.ja és àllandoan éhes vagyok
2016. febr. 22. 11:13
55/83 A kérdező kommentje:
UH;R-nél nagyobb.ut.afv-ben adnextájak eltérésnélkül.Douglasban nincs folyadék.Fundusban ép23*12mm- es petezsák, benne 6 mm- es szikholyag és 2,7mm- es életjelenséget nem mutató embryocsomó. egy hét mulva kontrol. Véleményeteket nagyon vàrom!
2016. febr. 24. 17:17
56/83 anonim válasza:
Mèg mindig nincs szívhang...1heter meg kell várni.Nincs mit tenni.Nem vigasztal de vagy lesz vagy nem.Már lassan lennie kellene ;(
Lehet később fogant.
57/83 anonim válasza:
Én csak annyit tudok hozzászólni, hogy amikor én uh-n voltam 6+5 hetesen, 20 mm-es petezsákban 9 mm-es emrióm volt dobogó szívvel....
59/83 anonim válasza:
Nagy es szabalytalan a petezsak, bab alaku volt? Sajnos nem jelemt jot, raadasul szivhang sincs, meg barmi lehet, de sajnos... :(
Nalam is is aranyaiban hasonlo meretu volt a petezsak es hat nem jelentett jot :,(
60/83 A kérdező kommentje:
A petezsák szabàlyos és a szikholyagot a mult héten nem lehetett làtni azis rendben 6mm
2016. febr. 25. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!