Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2015-12-26- án volt ut a...

Eva4 kérdése:

2015-12-26- án volt ut a menzeszem. Ma voltam uh. Ott nemnagyon találta a doki ezért huvelyit csinált. Ez áll a papiromon, Gravid urerusban egy petezsák- benne embryocsomo szivmüködés nem detektálhato.2 nap mulva control. Missed ab?

Figyelt kérdés
2016. febr. 15. 18:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
0%
de edi vagy , erzed hogy eletben van , :D :D
2016. febr. 15. 22:19
 12/83 whitelady1 ***** válasza:
Nyugodj meg! Ez a legfontosabb! Az orvosok sokszor keltenek pánikot. Drukkolok hogy minden rendben legyen, írd majd meg mi volt a dokinál!!
2016. febr. 15. 23:11
 13/83 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem még a terhességet sem látták és műteni akartak méhen kívüli vel. Aztán meg kérdeztem hogy mit akarnak műteni ha nem látnak semmit? Na erre nem igazán kaptam választ. Majda fő orvosnak atadtak h majd ő dönt. Az kb 10 mp alatt meg uh zott majd közölte velem h el deformált petezsák üres. Műtét. Mondtam neki h mutassa meg látni akarom. Majd bunkó mód beszolt h mit akarok nézegetni. Egy üres petezsakot nem kell hordozni. Kiveszi és kész. Élettelen. Ennyi. Fogtam magam elmentem haza. A záró jelentesemre rá írta nagy betűkkel hogy önkényesen távozott az asszony felelősséget nem vállalunk. Másnap a férjem bement a záró jelentesemet elkerni. Azon az állt hogy meg műtöttek. ...néztünk nagyokat....másnap magán klinika....és érdekes módon a baba jó helyen volt volt szívverés és ÉLT!!! Vissza mentem a fő dokihoz vittem a papirt. ...aztán mondtam neki h én sem vállalok felelősséget a kis bakija miatt....mert ezt nem lehet arra fogni hogy rossza szeme...nem győzött levegő után kapkodni....szóval még akármi is lehet nálad. Neadd fel ott a csöppség. Harcolj érte! !!! Megéri! !!! Én épp most veszekszek vele hogy öltözzön mert elkesunk.😂😂😂. Nagyon szorítok értetek! !! Irj majd mitmondtak! És ne add fel!!!
2016. febr. 16. 07:05
 14/83 anonim ***** válasza:
Uhhh utolsó ez dúrva... kis híjján abortálták az élő babádat... ejha. Ez szomorú!
2016. febr. 16. 07:17
 15/83 anonim ***** válasza:
13:arrol nem beszelve, hogy azt irtak a papirjara, hogy asszony...profik... szanalmaa
2016. febr. 16. 07:45
 16/83 anonim ***** válasza:
Igen...sajnos Szomorú. ...de Én csak előre néztem. ..nem is gondoltam arra hogy rossz Lehet. bár a fő orvos nagyon belemaszott lelkembe..sokáig lelki betege voltam annak amit mondott. ..és ahogy mondta!!! De már túl vagyok rajta. Itt a csajszim ez a lényeg!
2016. febr. 16. 08:57
 17/83 A kérdező kommentje:
valaki megtudná adni Gubás Péternek a telefonszámát?
2016. febr. 16. 10:30
 18/83 A kérdező kommentje:
Valaki megtudná adni Gubás Péternek a telefonszámát?
2016. febr. 16. 10:32
 19/83 anonim ***** válasza:
Mekkora a petezsak?
2016. febr. 16. 13:11
 20/83 anonim ***** válasza:

[link]

Itt megtalasz róla mindent

2016. febr. 16. 13:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!