A mensesem előtt 2 nappal vagyok. Most teszteltem Gabriellel. A második csík halványan megjelent! Ezek szerint végre sikerült teherbe esnem?
A Gabriel az egyik legmegbízhatóbb teszt... Gratulálok!! :) Két nap mulva tesztelj újra,akkor már egyforma lesz a két vonalka és bebirod ragasztani a babanaplóba! Én is beragasztottam 7 éve! És még mindig látszik! :)
Sok sikert!
Szia.Én is Gabriellel teszteltem,2.dik napon nekem is halovány volt a második csík,de ott volt::)Én nem csináltam újabb tesztet,tüneteim már akkor voltak:)2 hétre rá voltam uh-án akkor volt 6hetes és szívhang is volt:)
Minden jót:)
33hetes kismama
Köszönöm!
Nagyon aranyossak vagytok. Tüneteim nekem is vannak már, de most nem is mertem rá gondolni, hogy összejöhetett.
Olyan izgatott vagyok!!
Én is Gabriellel teszteltem tavaly, és nekem is csak halvány volt a csík.
Azóta 8 hónapos a kisfiam!
Gratulálok!
Gratulálok!
De tényleg nagyon halvány!!
Remélem, hogy ez azért a babót jelenti! A biztonság kedvéért, még nem bízom el magam. Kicsit fájdogál a pocim, és félek, hogy nem 100% az a halvány csík!(mensesem előjele)
Nekem nagyon sokszor volt már halvány a 2. csík, és mégsem volt baba. Igaz, egyik sem Gabriel volt, hanem az egyik HCG, a másik meg Lily.
Ha erősödik a csík, akár más estére, vagy holnapra, vagy 4 nap múlva, akkor TUTI baba!
Majd írd meg a "végeredményt"! :)
Tegnap még teszteltem egyet Lilyvel, és az is halványan pozitív lett!!
Akkor már reménykedhetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!