Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet csak az az egy tünet...

Lehet csak az az egy tünet hogy megváltozott a mellbimbó és udvara?

Figyelt kérdés
2 nap van a nemvártig. Semmi tünet, viszont 2 napja a mellbimbó udvara picikét nagyobb lett és rózsaszínesebb illetve a mellbimbó fehérebb.Nem feszül a mellem viszont érine
2016. febr. 15. 11:42
 1/6 A kérdező kommentje:
Viszont érintésre érzékeny.
2016. febr. 15. 11:42
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Vizsgáld meg a hajszálaidat is, hogy ugyan abba az irányba nőnek e, mint eddig.

Várd meg, hogy késik e, utána tesztelj. Még mindig nem jósok ülnek itt.

2016. febr. 15. 12:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez a hormon szint változás miatt van.

TSH talán, de nem biztos.

2016. febr. 15. 12:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó!
2016. febr. 15. 12:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Amikor elkezdtünk próbálkozni nagyon figyeltem magam, a tüneteket. Aztán persze vettem észre változásokat. Össze is jött és azt gondoltam már akkor voltak tüneteim amikor még ki se maradt.

Most újra babát tervezünk, az utóbbi hónapokban igaz még óvszerrel vagyunk de figyelem a ciklusom mert azóta se állt vissza rendesen. Hát bevallom őszintén lenne itt egy pár "terhestünet" csak azért, mert figyelem. Pedig kizárt. :) mi minden lényegtelen addig a pontig, amíg csak simán borítékolod, hogy meg fog jönni.

Szóval lehet neked se egyedi és a többi hónapban is volt csak nem figyelted.

Tudom az utolsó napokban nem könnyű a várakozás de tényleg csak találgatni lehet. 2 nap múlva van megjön, vagy nem.

2016. febr. 15. 13:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :-) 13 hónapja próbálkozunk sajnos. :( lehet hogy már csak beképzelem a tüneteket.
2016. febr. 15. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!