Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 72 orasat szeretnek venni a...

72 orasat szeretnek venni a szuleim tudtan kivul. Lehet ugy?

Figyelt kérdés
Csak holnqp tudnam meg venni de ki szamoltam es nem futnek ki az idobol meg

2016. febr. 15. 10:46
 1/9 A kérdező kommentje:
Tegnap 2fele volt az aktus
2016. febr. 15. 10:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A 72 órás nem azt jelenti, hogy ha 72 órán belül beveszed, akkor semmi gond. Minél több idő telik el az aktus után, annál nagyobb az esélye, hogy nem használ a tabletta. Mehetsz orvoshoz, igen, a szüleid nélkül is. De ha komolyan gondolod, akkor nem holnap, hanem még ma! Minél előbb!
2016. febr. 15. 10:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne halogasd, mert minél később veszed be, annál jobban csökken a hatékonyság. Tehát nem kizárható a terhesség ilyen tabletta mellett sem, főleg, ha az utolsó pillanatban veszed be.

Igen, ki szokták adni szülő nélkül is. De receptköteles, úgyhogy tinédzserambulancián vagy nőgyógyásznál kérj minél előbb receptet.

2016. febr. 15. 10:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom suliban vagy, így kivételesen inkább kamuzz be egy hasfájást vagy hígfosást és kéretőzz el, minthogy holnapig várj.

Maximum teszel egy kört a háziorvosnál, ahol enyhe ételmérgezést állapít meg, aztán kapsz egy papírt, igazolást a mai napról.

2016. febr. 15. 11:00
 5/9 A kérdező kommentje:
Mert egyebkent volt ovszer csak felek megis
2016. febr. 15. 11:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha volt óvszer és végig a párodon volt és nem szakadt ki akkor semmiképp se vegyél be esemény utánit! Az nagyon nagy hormonadag, komoly gondokat okozgat a ciklusodban, és ha csak 2 nappal az aktus után vennéd be már nem érne túl sokat, ugyanis azt minél előbb kell bevenni, ahogy telik az idő, úgy romlik a hatékonysága is.

És dokival kell feliratni.

2016. febr. 15. 11:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: meg egyébként is: minden szeretkezés után esemény utánit akarsz bevenni? Az nagyon nem ajánlott a nagy hormonadag miatt!
2016. febr. 15. 11:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nem lett baj az óvszerrel akkor ne vegyel be 72órást! Anno én is vettem be és utána 3hónapig nem állt helyre a mensim+a mellékhatásokról ne is beszéljünk..
2016. febr. 15. 12:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"Mert egyebkent volt ovszer csak felek megis"

Es hasznaltatok az ovszert, vagy csak volt?! Ha hasznaltatok, es nem lyukadt ki, nehogy beszedjel valami hormonbombat!!!

2016. febr. 15. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!