4 napja késik a menstruációm. Tegnap reggel csináltam egy tesztet, hát nem tudom mit is gondoljak. Szerintetek? Reménykedhetek?
A férjem szerint is egyértelműen csík, de én meg simán ki akartam dobni, mert szerintem extrém halvány , ennyi késésnél mások sokkal egyértelműbb csíkot írtak le. És talán azért is félek hinni benne, mert márt tavaly szeptemberben volt tíz napos késéssel megjött menzeszem, bár ott a teszt (5db) egyértelműen negatív volt.
Kedves 4-es neked vannak tüneteid? Vezeted a hődet? Ha nem esett le a hőd, akkor van még esély. Tesztelj két nap múlva, hány olyan történetet lehet olvasni, hogy akkor már pozitívat teszteltek, vagy egy hét múlva, vagy , hogy egyáltalán ki sem mutatta a teszt, mégis babás.Én drukkolok, nagyon!!!
Gratulálok, ez egyértelműen pozitív! :) Nekem sokkal halványabb volt a Gabriel pár napos késéssel (szabálytalan a ciklusom, úgyhogy passz, hogy hány nap), és azóta már 22 hetes boldog kismama vagyok. :) Szerintem felesleges az újabb teszt is, de csináld, ha téged megnyugtat-én is csináltam, bár az enyém tényleg extrém halvány volt, és nem is egyből jött ki, de azért időn belül.
Szívből gratulálok! Jelentkezz be nőgyógyászhoz! Egy hét múlva lát már petezsákot, talán szikhólyagot is, két-három hét múlva már nagy eséllyel embriót is szívhanggal!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!