Lehetséges hogy szinte állandóan pozitiv legyen az ovulációs teszt?
Figyelt kérdés
Már nagyon el vagyok keseredve mert sok napig pozitiv aztán egy napig negativ es ismet folyamatosan pozitiv.Kezdek nem hinni benne pedig ugy biztam benne hogy ezzel végre sikerül.Tudja valaki hogy miért van ez?2016. febr. 13. 18:42
11/18 A kérdező kommentje:
15
2016. febr. 13. 21:21
13/18 A kérdező kommentje:
akkor 28 de ez már 4 honapja volt...vagy ez miért fontos?
2016. febr. 13. 21:43
14/18 anonim 

válasza:

Mert ha ciklus elején 28, akkor totál felesleges a 15-ös teszt neked.... Még jó, hogy pozitív. Sokkal gyengébbet kellene használnod . Raadasul a 3x annyi mint amennyinek lennie szabad.
Ha ovu környéken néztek lh-t, akkor ok.
15/18 mandiga 

válasza:

A David ovuteszt érzékeny, neked a 20 vagy 25-ös teszt kellene. Nekem meg azok sosem pozitívak. Nekem jó a david.
Tesztet kell váltanod. :(
16/18 A kérdező kommentje:
28 akkor volt amikor majd 3 havi késéssel voltam dokinál,tehát az nem ciklus eleje..egy két hét mulva meg is jött.És az miért van hogy ebben a hónapban egyáltalán nincsenek ovulációra utaló jeleim? máskor ilyenkor már duzzadt és fájt a mellem,és apró szurkálás a petefészkeknél,most meg az ég világon semmi.
2016. febr. 14. 00:14
17/18 anonim 

válasza:

20, de inkàbb 25-ös teszteket hasznàlj. Nekem a sima one step is bejött, nem is hasznàltam màst. 10-est nem kell hasznàlnod, most nem emlékszem pontosan, de azt hiszem, az ilyen érzékenységű a menopausàhoz közel levőknek kell.
Persze hogy folyamatosan pozi ìgy, gyakorlatilag àgyúval lövöldözöl verébre :D
18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.Az az igazság hogy nem figyeltem arra hogy milyen erősségű legyen a teszt csak az árát néztem :) megpróbálkozom másik fajtával.Köszi lányok mégegyszer a gyors válaszokat.
2016. febr. 14. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!