Clostylbegit tabletta szedésével megrepedhet egyszerre több tüsző más időpontban?
Az ikreim foganásakor a tüszőim tutira 2-3 nap különbséggel repedtek meg. Szóval lehetséges, hogy február 3-án már túl is voltál egy tüszőrepedésen? És pont nem látszott semmi, a tüsző már nem, a sárgatest még nem.
De az is lehet, hogy nem repedt meg a 16 mm-es tüsződ, ciszta lett belőle, és amiatt görcsölsz. Bár azért azt éreznéd, kifejezetten a petefészkedben. Lehet, hogy ez a mindjárt megjön fájdalom beágyazódás jele.
Egy esetleges korábbi tüszőrepedést támaszt alá az is, hogy a hosszú ciklusod ellenére 2. naptól kezdted a Closti-kúrát. Normál ciklushossznál szokták 5. naptól szedetni, nekem a rövidebb ciklusaim miatt volt, hogy 3. naptól szedette a dokim. Szóval a korai kezdés miatt lehetett korábbi tüszőrepedés is.
Majd írd meg, mi lett, de szerintem a jövő hétfőt várd meg a teszttel.
Köszönöm a vèlemènyed. Nem kifejezetten a babaprojekt miatt kaptam clostyt. A bal oldali petefèszkemben már 5 hònapja volt egy cyszta ami csak tompa fàjdalmat okozott ìgy ìrták fel a gyògyszert hogy addig növessze mìg kinem szakad. Viszont azt èreztem, hogy a closty beszedèse után kb 4 napra megrepedt mert pár percre összecsuklottam a fàjdalomtòl ès csak a bal oldalamon èreztem. Aztán ez 3-ra tènyleg eltűnt helyette látták ezt a 16 mm-es tüszőt. Viszont több havi (8) ultrahangos megfigyelès alapján a jobb oldali petefèszkemben minden hònapban legalàbb egy dominàns tüszőt làttunk ès fura hogy closty mellett semmi nem volt benne :/ csalòdtam is.
De persze ha nem jelentkezik mensi tesztelek ès feltètlen megìrom. Remèlem ebben a hònapban màr pozitìv lesz vègre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!