Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostylbegit tabletta szedésév...

Clostylbegit tabletta szedésével megrepedhet egyszerre több tüsző más időpontban?

Figyelt kérdés
Január 17-én jött meg 22-èn mùlt el. Mensi 2 napjàtòl szedtem a clostyt 5 napon àt 1 tablettát. Sajnos csak február 3-án jutottam el ultrahangra de akkor csak egy 16 mm tüsző volt ami 6-án repedhetett meg elvileg az endometrium 11 mm volt. Most elèggè fàjdogàl a hasam mintha megakarna jönni. Nem tudom a 6-i dàtumhoz kötni hisz az korai lenne egy esetleges beàgyazòdàshoz ha csak azt veszem alapul amit a szonográfus mondott. Ezért is èrdekelne hogy hamarabb nem lehetett e valami...ciklusaim 30-34 naposak àltalában ès nem szoktam előtte "görcsölni"
2016. febr. 11. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Meg igen egyszerre 2 -3 is megtud repedni,esélyesebb a clostyval az ikerterhesség :)Nekünk csak 1 repedt vele :)
2016. febr. 12. 10:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Mert nekem closty nèlkül is volt màr hogy a jobb oldali petefèszkemben egy cikluson belül hamarabb repedt meg a tüsző mint a bal oldaliban. (Mindkèt oldalon volt dominàns tüsző) szòval most bizonytalan vagyok. Már hàla az égnek elmùlt a görcs jött a mell èrzèkenysèg. Nem tudom mikor kellene tesztelnem.
2016. febr. 12. 12:05
 3/8 Vilcsianyuja ***** válasza:

Az ikreim foganásakor a tüszőim tutira 2-3 nap különbséggel repedtek meg. Szóval lehetséges, hogy február 3-án már túl is voltál egy tüszőrepedésen? És pont nem látszott semmi, a tüsző már nem, a sárgatest még nem.

De az is lehet, hogy nem repedt meg a 16 mm-es tüsződ, ciszta lett belőle, és amiatt görcsölsz. Bár azért azt éreznéd, kifejezetten a petefészkedben. Lehet, hogy ez a mindjárt megjön fájdalom beágyazódás jele.

Egy esetleges korábbi tüszőrepedést támaszt alá az is, hogy a hosszú ciklusod ellenére 2. naptól kezdted a Closti-kúrát. Normál ciklushossznál szokták 5. naptól szedetni, nekem a rövidebb ciklusaim miatt volt, hogy 3. naptól szedette a dokim. Szóval a korai kezdés miatt lehetett korábbi tüszőrepedés is.

Majd írd meg, mi lett, de szerintem a jövő hétfőt várd meg a teszttel.

2016. febr. 12. 19:17
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a vèlemènyed. Nem kifejezetten a babaprojekt miatt kaptam clostyt. A bal oldali petefèszkemben már 5 hònapja volt egy cyszta ami csak tompa fàjdalmat okozott ìgy ìrták fel a gyògyszert hogy addig növessze mìg kinem szakad. Viszont azt èreztem, hogy a closty beszedèse után kb 4 napra megrepedt mert pár percre összecsuklottam a fàjdalomtòl ès csak a bal oldalamon èreztem. Aztán ez 3-ra tènyleg eltűnt helyette látták ezt a 16 mm-es tüszőt. Viszont több havi (8) ultrahangos megfigyelès alapján a jobb oldali petefèszkemben minden hònapban legalàbb egy dominàns tüszőt làttunk ès fura hogy closty mellett semmi nem volt benne :/ csalòdtam is.

De persze ha nem jelentkezik mensi tesztelek ès feltètlen megìrom. Remèlem ebben a hònapban màr pozitìv lesz vègre

2016. febr. 12. 19:41
 5/8 Vilcsianyuja ***** válasza:
Akkor pedig szerintem lehet rá némi esély, hogy a jobb petefészkedben is volt egy korai tüszőrepedés. Vagy esetleg a kipukkadt tüszőből szabadult ki életképes petesejt. Majd kiderül, drukkolok!
2016. febr. 12. 22:12
 6/8 A kérdező kommentje:

[link]

6-tòl szàmolva màig ilyen lett a tesztem az első fèl percben

[link]

Ès ilyen lett 10 perc mùlva. Csak nagyìtva làtszik hogy van ott valami :(

2016. febr. 16. 11:32
 7/8 Vilcsianyuja ***** válasza:
Sajnálom, ez negatív :( De ez csak azt jelenti, hogy korai tüszőrepedés mégsem volt vagy legalábbis az nem fogant meg. Viszont akkor továbbra is bízhatsz még abban a tüszőben, amit UH-n láttatok. Most már inkább várd meg 20-21. környékét a következő teszttel, addig felesleges stresszelned magad.
2016. febr. 16. 16:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. Beszéltem azóta az orvosommal és ő is azt javasolta hogy pár nap múlva új teszt :) Még nem adtam fel erre a ciklusra a reményt :)
2016. febr. 16. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!