Hogy érhetem el hogy keveset hizak a terheségem alatt?
Szia!
Ne félj tőle,hogy sokat fogsz hízni.
Én 85kiló voltam mikor terhes lettem.Az első 12hétben fogytam 11kilót,mert undorodtam az édességtől.
Gravidát szedtem a 12héttől a 23dik hétig 2-3 naponta egy szemet.Összesen 8kilót híztam a terhesség végéig.42héten szültem és 4040g-mal született a kisfiam.
Mikor megszületett a kisfiam és hazajöttünk a kórházból akkor 70kiló voltam.Most 10hónapos a kisfiam és sajnos én is küzdök a kilókkal mert most megint 85kiló vagyok, és sehogy nem sikerül lefogynom.Bízom benne ,hogy majd nyáron mikor rohangálni kell a kisfiam után akkor pár kiló lemegy rólam.
Ha szeretnél babát ne foglalkozz ezzel,hogy elhízol,azért mert az első terhességed alatt sokat híztál,az nem törvényszerű,hogy a másodiknál is sokat fogsz hízni.
Az egyik barátnőm az első babájánál 30kilót hízott,most szülte a második babát és vele csak 10kilót szedett fel.
Kérd ki az orvosod tanácsát mindenképp,hátha tud segíteni.
És ne rettegj,mert akkor lehet nem is fogsz tudni teherbe esni.
Bocsi kicsit hosszúra sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!