Pinkpanda kérdése:
Szerintetek? Ugye pozitív?
Figyelt kérdés
3 napja késik. .. sajnos nem tudtam eldonteni. ..kérlek segítsetek.2016. febr. 10. 14:20
21/40 A kérdező kommentje:
Haha...nem tudooom :D
2016. febr. 10. 18:24
22/40 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Vasárnap teszek fel képet!
2016. febr. 10. 21:34
24/40 anonim válasza:
Pozi lesz szerintem is:) Én tudom, hogy bírja ki, itt sajnos nincs 500 ft-ért 2 db-os x-epil:D Kérdező, ha tudsz, vegyél egy rossmannos mártogatós Facelle-t is, az szépen mutatja;)
25/40 A kérdező kommentje:
Hát van benne valami. És a férjem is biztat hogy várjunk. ..akkor már tutibb lesz.
2016. febr. 11. 07:42
26/40 anonim válasza:
Szia. Én is csináltam ezt a testa med tesztet nem egyszer. 2 hete gyönyörű 2 csíkos lett....baba egyik esetben sem volt sehol...azonnal mentem orvoshoz hcg vér teszt...de negatív. ...eléggé becsapos teszt. Én is kint élek. De majd írd meg mi lett. Szurkolok neked!
27/40 anonim válasza:
Ha ajanlhatom a Müller ben kapható viola narancssárga színű tesztet az 5 egysegtol mutatja a hcg extra korai teszt. Vegyél olyat. Na nekem az negatív lett amikor a testa med pozitív. Ha az pozitív lesz annak hihetsz😊. Azt már akár most is megcsinalhatod!!!
28/40 anonim válasza:
Még annyi. Ez is 2 db os. 12.95€ ba kerül.
29/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Egyébként hogy mutathat kevésbé érzékeny teszt pozitívat ha egy érzékenyebb negatív? Ezt soha nem értettem. .. :) valaki?
2016. febr. 11. 11:10
30/40 anonim válasza:
Eltérő a festékanyagok érzékenysége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!