Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív vagy negatív?

Pozitív vagy negatív?

Figyelt kérdés
sziasztok.utoljára január 4.én volt menstruációm.ma kellene megjönnie, amit nem várnék! 02.01 és 02.03.-án voltunk együtt utoljára. ma délbe csináltam egy tesztet ami negatív lett(gabriel). érzem hogy meg akarna jönni de máskor nem ilyen szokott lenni.alhasi fájdalmam van és van fehér folyásom is. nem élem bele magam mert sokszor láttam negatív tesztet sajnos! ki járt már ilyen cipőben?!
2016. febr. 8. 16:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Vagy igen, vagy nem,furcsállom, hogy ezt aznap kérdezed,mikor meg kéne jönnie, kicsit korai tesztelni is. Ha van fehér,akkor valószínűleg (még) nem fog megjönni, mindenestere drukkolok.
2016. febr. 8. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj más tesztet is de inkább a reggeli vizeletből holnap vagy utána. (Nekem is 3 napja olyan érzésem van h meg akar jönni, de csak 10-ére nem várom...)
2016. febr. 8. 16:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Eleg korai igen tudom.de lassan 1eve varom a pozitiv tesztet. nem birtam varni.
2016. febr. 8. 16:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha csak február elején voltatok együtt a pároddal, akkor korai a teszt.
2016. febr. 8. 16:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez az utolso amit megjegyeztem pontosan. elotte 01.22.-e korul
2016. febr. 8. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!