Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még pozitív majd a teszt?

Lehet még pozitív majd a teszt?

Figyelt kérdés
32 napos a menzeszem együtlét óta ma vagyok a 14 nap negatív volt a tesztem 2 is. Szerdán kellene hogy megjöjjön remélem nem fog. Lehet csak akkor kellett volna tesztelnem amikor vagy két napot késik? Lehet hogy mégis terhes vagyok? Tegnap előtt este rosszul voltam hánytam is. Valamikor majd meg halok éhen másszor meg semmit sem ennék. A mellem is fájt most is egy kicsit és a balon nagyobbak lettek az erek is. Szerintetek? Volt már valakinek ilyen?

2016. febr. 8. 12:04
 1/2 anonim ***** válasza:
akkor tesztelj ha kimarad a vérzésed. előtte felesleges.
2016. febr. 8. 12:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne az aktushoz igazitsd a 14 napot, hanem az ovulaciohoz. Tudod, hogy mikor volt ovulaciod? Szerdan lesz 14. napja? Mert akkor meg csak a 12. dpo-n vagy, es bizony az korai a teszteleshez. Vard meg a szerdat, sot en a csutortokot is megvarnam, es csak akkor reggel tesztelnek. A mell tipikus premenstruacios tunet, nekem minden ovulacio utan faj, egeszen a menzeszik, az sajnos nem feltetlen korai tunet. Az erek mas kerdes, de lehet, hogy csak belelatod. Varj meg egy kicsit, nehogy csalodj! :) szurkolok!
2016. febr. 8. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!