Mikor lehet pozitív a teszt?
Figyelt kérdés
Együttlét után 7nappal negatív teszt 9nap úgyszintén negatív. Nagyon nehezemre esik megállni az hogy ne teszteljek a nem várt kb 6nap van még addig, olyan mintha vagy 6 évet kellene várnom addig.2016. febr. 4. 20:26
1/13 anonim válasza:
Majd ha késik legalább 2-3 napja, akkor biztos lehetsz nagyjából az eredményben.
2/13 anonim válasza:
Együtt lét után 14 nappal érdemes tesztelni!Addig felesleges mert még baba sincs!Esetleg még csak vándorol a vezetékbe és utána beágyazódik kb. 10-12. napon!Ezután lehet tesztelni kb 2-3 nappal!ha nehéz is de felesleges tesztelni addig!
3/13 anonim válasza:
Együttlét után 7 nappal persze, hogy negatív. A késés napján érdemes.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat csak olyan mintha meg akarná jönni fájnak 2napja a melleim és tegnap még ma este de csak este hányinger és szédülést érzek. Ja és ez is csak este felé jön elő ez a borzasztó éhség éreztem van. Lehet hogy tényleg megjön?
2016. febr. 4. 20:36
6/13 anonim válasza:
Akkor lehet pozitív a teszt, ha terhes vagy.
Majd ha késik, érdemes tesztelni.
7/13 anonim válasza:
Ha ez az első éles hónapotok, akkor javaslom, hogy ezt sürgősen hagyd abba, mert nem normális dolog egy fél ciklus végigtesztelni.
8/13 Ani25 válasza:
En holnapra nem varom :) de 3 napja pozitivat teszteltem!!! Nagyon halvanyan. Ne idegeskedj! Türelem.
9/13 anonim válasza:
En most vagyok a 11. napon egyuttlet utan es meg mindig negativ a teszt, pedig reggel hanyingerrel inditottam. Szoritok!!!
10/13 A kérdező kommentje:
Ma van nekem is pont a 11nap nagyon halvány de mintha lenne valami. Drukkolok neked sok sikert.
2016. febr. 5. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!