Pozitív teszt, enyhe barnázás?
Sziasztok! Van két pozitív tesztem.
Elvileg ma holnapra nem vártam.
Egyszer kétszer ha pisilek enyhe halvány barna maszat(a színe kB mint a capucchino vagy még világosabb)van a WC papíron. Hívtam orvost, fel is írja az utrogestan golyót, de csak holnap reggel..
Ugye nem lesz addig semmi baj?
Tisztasági van bent, az tiszta, altalaban nagy WC után olyan a Papir halványan vagy ha picit mélyebben törlöm meg a hüvelynél. Folyasom vegyes, hol hígabb de reggel fehér krémes volt, de abban sem volt semmi barna.
Nyugtassatok meg!!
Sajnos ezt így nem lehet megmondani, hogy elég-e, ha holnap kezded az Utrogestant. én azonnal elkezdtem, és a mai napig el is kezdeném azonnal (nekem napi 3X2-t írtak fel, az holnap délig neked elég sok kiesés, ha kiszámolod). de szorítok neked, hogy minden rendben legyen!
34hkm
Sziasztok!
Sajnos meg kell várnom a holnapot, mert az ügyeleten nem írják fel mig nincs bizonyítva a terhesség. És még nem látszik..csak a tesztek pozik.
Lanyomnál is ugyanigy volt, egy orvost találtam aki rögtön felírta az utrogestant és minden rendben volt utána.
Akkor erősebb volt a barnázás, de ugyanekkor jelentkezett.Utrotol rogton el múlt. Napi 2*2 szedtem.
Most ismét ezt a dokit hívtam de sajna csak Hnap reggel tud segíteni.
Nem gorcsolok szedek vitamint Folsavat magnéziumot
Remélem reggelig már nem lesz gond, nemrég voltam pisilni és most nem volt semmi barna, csak fehér folyás.
Köszi mindenkinek!! Sajnos nem irjak fel teszt által sem :-(
Igen van rutascorbin előzőleg is szedtem.
Veszek is be!
Amit a lányomnak vettem cebion cseppet is bevehetem c vitamint ugye?
Halisten semmi barnát nem látok..allandoan pisilni rohangálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!