Babavallalas vagy munka?
A gyerekvállalás nem olyan dolog, hogy arra jövőt lehetne tervezni. Semmi garancia nincs arra, hogy gyorsan összejön (még ha az előzőnél ez volt is), tehát a próbálkozás alatt még simán felépítheted a saját "praxisodat". Arra sincs garancia, hogy megint veszélyeztetett terhességed lesz.
Ezek mind olyan dolgok, amiket nem lehet előre tervezni, előre építeni. Én a helyedben élném az életem úgy, mintha nem terveznék babát, és amikor már összejött, akkor az adott körülményeknek megfelelően kezdeném el átgondolni, hogy mi legyen.
Első...autószerelő létedre férfiként jo hogy tudod mar mit tegyen a kedves kérdező!!! Lattam mar máshol is "beszologattal" ,szerintem inkabb menj autót szerelni ;) nem hiszem,hogy tudod milyen is nőnek,illetve terhesnek lenni!
Kedves kérdező! :)Szerintem vallalj nyugodtan babát :)
Kormozni terhesen is tudsz egy ideig ,es ha megszületett a kicsi is simán dolgozhatsz otthon. :)
Kozben
"...megszületett a kicsi is simán dolgozhatsz otthon..."
Mert ez jogilag ilyen egyszerű?
Mellesleg te mennél olyan körmöshöz,aki a munka közben fel-fel áll,hogy pelusozzon,büfiztessen,...
Autószerelő???????????????
Par perccel a kérdező kérdése elott,egy masik kérdéshez irt egy férfi aki autószerelő es "57%ban ad hasznos választ".
Hat azt hittem Ő az .
Nem kell egybol anyázni :)
Mindenkinek megvan a saját véleménye... Le lehet pontozni ...
Nyilván nem olyan egyszerű otthon melozni ...es sem azt írtam ,hogy nyugodtan dolgozz illegálisan otthon.
De ha mar leírta a kérdező,hogy csinálja e otthon kozben,akkor nyilván van lehetősége erre.
Es meg lehet várni azt a kort,amikor mar nem kell félóránként a babát bufiztetni...stb
Annak viszont érdemes utána járnod, hogy az anyagok, amikkel dolgozol, mennyire ártalmasak, ha egész nap beszippantod őket.
Én úgy tudom, a műköröm porát belélegezni nem túl jó terhesen (sem).
Egy körmös ismerősöm dolgozott terhesen (én a fodrászhoz jártam, akivel egy helységben voltak), és ő azt mondta, hogy x-y típusú műveletet emiatt nem vállal.
Szia! Én 100%, hogy a babát választanám, már csak a saját példámból kiindulva. 28 éves koromig dolgoztam, tologattam a gyermekáldást, hogy ejjj, ráérünk mi arra még. Most 38 éves leszek, és sehol egy gyerek. 9 éve nem sikerül, már megjártunk a poklok poklát is miatta Ha újra kezdhetném, 23 éves koromtól simán próbálkoznék, nem halogatnám, mert sosem tudhatja az ember...
De ez csak az én véleményem, dönts úgy, ahogy neked a legjobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!