Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Babavallalas vagy munka?

Babavallalas vagy munka?

Figyelt kérdés
Van mar egy kislányunk akivel jovo honaptol gyesen leszek. Bejelentett munkahelyem is van de nem dolgozok benne es vissza sem megyek oda. Elvegeztem egy kormos tanfolyamot közben es ebben dolgoznék. Egyenlore itthon csinalom ismerosiknek tehat sokat nem dolgozom benne még . Adódott egy lehetoseg hogy kouljek egy fodrász melle de azt is cak délutánonként vagy hetvegen tudnám a kislányom mellett,tehat ebből sok penz nem maradna ado meg bérleti dij befizetése mellett. Közben megint jott az érzés hogy babat szeretnek es a Férjem is szeretne. Viszont ha most elkezdek dolgozni üzletben akkor nem tudok gyereket vállalni mert lehet hogy veszélyeztetve lennek mint az elsővel. Ti mit tennetek? Dolgozzak es legyen baba kesobb? Akkor viszont ha terhes leszek le kell mondanom a nehezen jott vendégeket. Vagy vallljam a babat most,csinaljam itthon a kprmozest ahogy tudom terhesség mellett es kesobb menjek ki üzletbe dolgozni?? Mit tennetek?? (nem GyK vélemények alapján fogunk dönteni de nagyon kivancsi vagyok hogy latja egy kívülálló mert most nagyon csak a baba korul forognak a gondolataim 😊 )

#baba #vállalás?munka
2016. febr. 9. 13:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Meló azaz pénz az első!
2016. febr. 9. 13:16
 2/11 anonim ***** válasza:

A gyerekvállalás nem olyan dolog, hogy arra jövőt lehetne tervezni. Semmi garancia nincs arra, hogy gyorsan összejön (még ha az előzőnél ez volt is), tehát a próbálkozás alatt még simán felépítheted a saját "praxisodat". Arra sincs garancia, hogy megint veszélyeztetett terhességed lesz.

Ezek mind olyan dolgok, amiket nem lehet előre tervezni, előre építeni. Én a helyedben élném az életem úgy, mintha nem terveznék babát, és amikor már összejött, akkor az adott körülményeknek megfelelően kezdeném el átgondolni, hogy mi legyen.

2016. febr. 9. 13:16
 3/11 anonim ***** válasza:
31%

Első...autószerelő létedre férfiként jo hogy tudod mar mit tegyen a kedves kérdező!!! Lattam mar máshol is "beszologattal" ,szerintem inkabb menj autót szerelni ;) nem hiszem,hogy tudod milyen is nőnek,illetve terhesnek lenni!

Kedves kérdező! :)Szerintem vallalj nyugodtan babát :)

Kormozni terhesen is tudsz egy ideig ,es ha megszületett a kicsi is simán dolgozhatsz otthon. :)

Kozben

2016. febr. 9. 13:20
 4/11 anonim ***** válasza:

"...megszületett a kicsi is simán dolgozhatsz otthon..."

Mert ez jogilag ilyen egyszerű?

Mellesleg te mennél olyan körmöshöz,aki a munka közben fel-fel áll,hogy pelusozzon,büfiztessen,...

Autószerelő???????????????

2016. febr. 9. 13:29
 5/11 anonim ***** válasza:
3-as: Milyen autószerelőről beszélsz?
2016. febr. 9. 13:35
 6/11 anonim ***** válasza:

Par perccel a kérdező kérdése elott,egy masik kérdéshez irt egy férfi aki autószerelő es "57%ban ad hasznos választ".

Hat azt hittem Ő az .

Nem kell egybol anyázni :)

Mindenkinek megvan a saját véleménye... Le lehet pontozni ...

Nyilván nem olyan egyszerű otthon melozni ...es sem azt írtam ,hogy nyugodtan dolgozz illegálisan otthon.

De ha mar leírta a kérdező,hogy csinálja e otthon kozben,akkor nyilván van lehetősége erre.

Es meg lehet várni azt a kort,amikor mar nem kell félóránként a babát bufiztetni...stb

2016. febr. 9. 13:48
 7/11 anonim ***** válasza:

Annak viszont érdemes utána járnod, hogy az anyagok, amikkel dolgozol, mennyire ártalmasak, ha egész nap beszippantod őket.

Én úgy tudom, a műköröm porát belélegezni nem túl jó terhesen (sem).

Egy körmös ismerősöm dolgozott terhesen (én a fodrászhoz jártam, akivel egy helységben voltak), és ő azt mondta, hogy x-y típusú műveletet emiatt nem vállal.

2016. febr. 9. 14:11
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem lenne illegális adózni itthon is lehet utana.peersze itthon is megkell hogy legyen az a feltétel amivel solgozhatok.
2016. febr. 9. 14:13
 9/11 A kérdező kommentje:
Amugy is maszkban dolgozok mert allergiás vagyok a porara hiaba van elszívóm .de persze utana jarnek ha ugy van.
2016. febr. 9. 14:15
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia! Én 100%, hogy a babát választanám, már csak a saját példámból kiindulva. 28 éves koromig dolgoztam, tologattam a gyermekáldást, hogy ejjj, ráérünk mi arra még. Most 38 éves leszek, és sehol egy gyerek. 9 éve nem sikerül, már megjártunk a poklok poklát is miatta Ha újra kezdhetném, 23 éves koromtól simán próbálkoznék, nem halogatnám, mert sosem tudhatja az ember...

De ez csak az én véleményem, dönts úgy, ahogy neked a legjobb :)

2016. febr. 9. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!