Ezzel a hővel lehetek terhes?
Figyelt kérdés
1 éve mérem a hőmet.A ciklus első felében 36.5 a másodikban 36.9 a hőm. A legutóbbi hónapban 36.2 a második felében 36.7-36.8 Ebben a hónapban nem tudtam mérni,viszont 3 napja késik és a hőm 36.7. Kb 5 napja mindjárt megjön érzésem van, és a szokásos pattanások sem jöttek ki. Szerintetek?2016. febr. 9. 08:27
1/6 anonim válasza:
Hát,nekem ennyi ovu után,de az alaphőm 36,2-3. De igen,lehetsz terhes,csak jobb lenne tudni mennyi volt az alaphőd.
2/6 A kérdező kommentje:
A múlt hónap kivételével 36.5 de ugye a múlt hónapban 36.2
2016. febr. 9. 08:31
3/6 mandiga válasza:
Vegyél egy tesztet, ha baba van a dologban, akkor ki kell mutatnia. Így a hőd alapján nem lehet mire következtetni.
Drukkolok!!!
4/6 anonim válasza:
Hát ezaz,hogy ha most is 36,5 volt akkor nemhinném,hogy ovud van most. Viszont ez túl magason van a menstruációhoz,kivéve ha később szokott leesni neked. Én is a tesztet javaslom :)
5/6 A kérdező kommentje:
Negatív lett a teszt. :(
2016. febr. 9. 10:10
6/6 mandiga válasza:
Sajnálom. Azért ha nem jön meg, akkor tesztelj még. Én is így vagyok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!