5 napja késik a menstruációm, Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Csináltam tesztet tegnap reggel első pisiből de negatív lett előfordulhat hogy túl korai volt a tesztelés. Szerintetek?2016. febr. 7. 09:04
1/8 anonim válasza:
Szia. Nekem 3.napon pozi lett a teszt. Szerintem lehetsz terhes,igen. Varj meg egy ket napot! :)
2/8 A kérdező kommentje:
Remélem igazad lesz :) nagyon szeretnènk már babát 5 hónapja próbálkozunk, bár az még nem
Hosszú idő de azért már jöhetne a mi kis picikènk :)
2016. febr. 7. 10:29
3/8 anonim válasza:
5 nap késésnél már délutáni is kimutatja
4/8 A kérdező kommentje:
És ha még túl korai akkor nem mutatja a teszt mert nem elég magas a HCG szint. Nem?
2016. febr. 7. 17:09
5/8 anonim válasza:
Már kimutatná a teszt! 5 nap késésnél már nem olyan alacsony a hcg szint hogy ne mutassa ki. Én a nemvárt napján reggel már pozit teszteltem.
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor holnap csinálok egy tesztet, viszont akkor már lehet napközben is?
2016. febr. 7. 19:25
7/8 A kérdező kommentje:
már 8 napja késik...túl vagyok két negatív teszten :( felhívtam a dokit azt mondta várjak még 1 hetet úgyhogy most várok :( Szerintetek?
2016. febr. 10. 15:33
8/8 anonim válasza:
Na?mizu?
Végül pozi lett a teszt? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!