Endokrinológia, sokaktól hallom de mégsem tudom hogy hogyan?
Szia!
Ha endokrinológiai vizsgálatokat szeretnél, keress fel egy endokrinológust és ő majd ad beutalót.
Ha magánrendelésre mész, akkor nem kell beutaló, viszont fizetni kell.
Nekem ez egyébként úgy volt, hogy a nőgyógyász kért teljes vérképet, mindenféle hormont néztek rajta, erre adott beutalót. Arról kiderült, hogy nagyon magas a TSH-m meg az Anti TPO-m, mondta hogy ezzel ő nem tud mit kezdeni, ehhez endokrinológus kell. Háziorvostól kellett volna beutalót kérni, de azt nem akartuk, mert nem nagyon működik az orvosi titoktartás itt a faluban, szóval elmentünk magánrendelésre. Azt hiszem 15ezer forint volt. Azóta szedek gyógyszert és teljesen rendben van minden hormon szintem.
Szerintem oda akkor menjetek, ha már látszik valami probléma a vérvizsgálat eredményeként. Úgyis azzal kezdene az endokrinológus is, aztán ha nincs semmi gond, akkor kifizettek egy vagyont, hogy ezt közölje veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!