Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Budapesten spermavizsgálat?

Budapesten spermavizsgálat?

Figyelt kérdés

Budapesten hol találok olyan andrológust ahol nem hónapokat kell várni egy időpontra?Milyen árban?

Az Én eredményem jövőhét kedden meglesz. Ehez képest akit mondott a nőgyógyászom andrológust majd 3 hónap mulvára adott időpontot.Megkérdeztem és máshol is megcsináltathatjuk de hol?

Köszönöm a válaszokat.

2016. febr. 8. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Kopa Zsolt
2016. febr. 8. 14:30
 2/7 anonim válasza:
Szia. Az én párom a Róbert Károly magánkórházban volt(én is oda járok), Dr. Szabó Ferencnél.Nem emlékszem, hogy mikor kapott időpontot, de nem rémlik, hogy hónapok lettek volna. Mi meg voltunk elégedve vele nagyon, mindent alaposan kivizsgált. Nem mondom, hogy olcsó, de nekünk megérte, máshol nem is törődtek így velünk. Az árak megtalálhatók a honlapon. Remélem tudtam picit segíteni.:-)
2016. febr. 8. 14:30
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm,esetleg ha más nem árakat kérhetnék privátban,persze arra értem ha mostanság volt rá szükség?

Nézegetem az oldalakat de mindent írnak csak a lényeget nem

2016. febr. 8. 15:22
 4/7 VeDi84 ***** válasza:

A Belvárosi Orvosi Centrumban 15.000 Ft a vizsgálat + 15/20.000 Ft a konzultáció a dokival (Dr Kopa Zsolt). De a neten is megtalálod a pontos árakat.

[link]

2016. febr. 8. 16:16
 5/7 KiaraPro ***** válasza:
Mi elmentünk egy spermabankba, és ott azonnal megcsinálták, ingyen, fél órán belül megvolt az eredmény. :) Mivel nem lett extra minőségű az "anyag", ezért még csak adakozni sem kellett belőle. Csak megírtam, hogy ez is egy lehetőség.
2016. febr. 8. 16:20
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm 4- es de azért elsőkörben durvának találom a 35-40 ezret .

Kedves 5 - ös köszönöm de ha jól értem csak azért volt ingyen mert akkor ha jó akkor ment volna spermadonornak.Egyedüli a házasságunk azért nem szeretnék nem tudott tesókat ha összejön.

2016. febr. 8. 16:40
 7/7 anonim válasza:
Szia. 2-es vagyok. A Róbert Károly-ban ennyibe kerülnek. Itt megtalálod. [link]
2016. febr. 8. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!