Hajnuc kérdése:
Lehet ebből még baba?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Véleményekre illetve tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Jan.10-én volt a ciklusom első napja. Clostit kaptam. A ciklus 12. napján 17mm-es tüszőt látott a doki. 17.napon azt mondta a bal oldalon történt valami.
Ma a 30. napon negatív Facell teszt. Ha az ovutól számolom a 14 napot akkor már meg kellett volna jönnie kb. két napja nem?
Köszönöm annak aki válaszol.
2016. febr. 8. 12:27
11/17 anonim válasza:
Nekem is sikertelen ez a hónap :(
12/17 anonim válasza:
Megjött? :-( Hanyadik cn.-on?Sajnálom :-( Legközelebb sikerül! :-) 7#
13/17 anonim válasza:
Nekem is ma jött meg, pedig clostis hónap volt.Biztam benne. :-( 7#
14/17 anonim válasza:
Nálam hasonló a helyzet, 2.án kellett volna megjönnie azóta semmi az ég világon a tesztem mégis negatív :S
15/17 A kérdező kommentje:
Vasárnap a 36. napon megjött. Újabb clostis hónap. Majd most összejön :)
2016. febr. 16. 14:00
16/17 anonim válasza:
Sajnalom kedves kérdező!De így van,majd most sikerül :-) Te voltál már vizsgalatokon?Én most megyek 21.cn vérvételre,és a páromat vizsgaltatjuk ki.Ha minden rendben,akkor jön a petevezetek atfuvas :-/ 7#
17/17 A kérdező kommentje:
2016. márc. 12. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!