Megnyugodhatok? Akkor ugye nincs baba?
9te várom de akkor nem tudok tesztelni.
Ma reggel csináltam egy x epil tesztet full negatív. A mellem ami eddig jo duzzadtnak éreztem mára mintha lapadt volna...már ézékenységből is veszített.
Múlt hét vasárnap ijedtem meg mert szédültem nagyon,fájt az alhasam és nyilalgatott a mellem...majd hétfő estére hírtelen elmúlt minden..és ez ha akkor volt ovum kb mikor a naptár jelezte egybeeshetett beágyazódással...
Megszakitással "védekeztünk"
De akkor így már nyugi van ugye? Semmit második csík, folt nincs a teszten
Igen, utolsó, te belelátsz a kérdező szervezetébe, ugye? korán tesztelt, nem lehet ilyenkor még mondani, simán lehet terhes.
A megszakítás nem védekezés, akkor se ha Pirikének a földszintről már 6 éve működik. Lehet, Pirike nem túl termékeny és fickója spermiumai se a legjobb minőségűek csak lehet, h ezzel még ők sincsenek tisztában, mert sose vizsgálták. Szóval én vigyáznék az ilyen kijelentéssel, h bezzeg nekünk 6 éve jó a megszakítás, mert lehet h azért nem csúszott be még baba, mert lehet, h hormonális/szervi/andrológiai problémák állnak a háttérben.
"A megszakítás nem védekezés,"
De az. Csak kevésbé hatékony mint mondjuk az óvszer. 15 éveseknek nem való, 20 felettieknek simán jó lehet ha tisztában vannak a kockázattal.
Ez olyan mintha azt mondod, hogy mondjuk a Trabant vagy Suzuki biztonsági öv az nem védekezés, mert csak a több millás kocsik védenek bármitől is.
"Tudni kell alkalmazni".
ez nem igaz. A férfi nem tudja kontrollálni, h az ejakuláció előtt ne ürüljön előnedv.
Nem is tudtok róla, h egyáltalán volt-e előnedv. Itt nem érv az, h az én pasim annyira tapasztalt és ügyes, hogy nekünk tuti módszer a megszakítás. Senkinek sem tuti módszer.
Ha nektek 6 év alatt nem sikerült be így a gyerek ,akkor én a helyedben aggódnék, hogy gond van valamelyikőtökkel.
Szerintem nincs gond velük, csak jól figyelnek.
Megszakítással van esély teherbe esni de azért hidd el, hogy erősen megcsappanna a népesség ha mindig mindenki így szexelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!