Kizárható a terhesség?
Tudom,sok ilyen kérdés van,de inkább most véleményekre vagyok kíváncsi. Az utolsó menstruációm január 6-án volt,aznap reggel körülbelül 2-3 percig védekezés nélkül voltam együtt a barátommal,de nem ment el. Hiba volt,de 1 év után ez volt az első ilyen! A menstruációm normális volt. Majd az ovunak is jele volt,mert aznap nagymennyiségű tojcsis nyákom volt. Két hete kaptam egy HPV elleni oltást,az orvos csinált uh-t is. A "hiba" után 20 nappal homogén uterus,9 mm nyálkahártya. Tudom,hogy nem lehet látni ekkor még semmit,de gondolom valamit csak látott volna,amiből terhességre gyanakszik. Jelenleg pedig 2 napja késik! A pattanásaim kijöttek,de a mellem nem feszül,pedig szokott. A kérdésem az lenne,hogy terhesség miatt késik,vagy az oltás okozza,vagy valami más?
A segítő válaszokat köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!