Ha megjött a menstruációm, akkor kizárható a terhesség?
Rendes időben jött meg, normális vérzés volt. Ettől függetlenül van pár szokatlan , de nem extrém tünetem.
Szerintetek teszteljek vagy teljesen fölösleges?
Egyébként védekezünk gumival, de nem lenne baj , ha baba lenne...
De azért fel szeretnék készülni a dologra, nem akarom , h varatlanul erjen.
Gumit húztál, megjött a vérzésed.
Mitől lennél terhes?
De ha nem hiszed, csinálj egy tesztet.
Elég furcsán intézitek amúgy, jöhet a gyerek, de gumit húztok.
Ha gyereket akartok, gumi nélkül kellene...
Sok tünet van, ami nem csak a terhességnek tünete, hanem számtalan más betegségnek, állapotnak is.
Azért ha az ember védekezik megfelelő módon és még menstruál is a szokott módon, akkor eléggé valószínűtlen a terhesség. De ha csinálsz egy tesztet, azzal biztosra mehetsz.
Uristen mennyire taho modon tudnak itt az emberek okoskodni...
Nem tervezunk babat egyenlore, ezert hasznalunk ovszert, viszont, ha baba lenne ne adj isten , nem lennenk szomoruak sem.
Eletem soran volt jo nehanyszor, hogy bele kerultem abba az 1% ba , ugyhogy en mar nem lepodnek meg semmin.
Valamint edesanyam velem mikor terhes volt harom honapon keresztul "menstrualt"
En kerek elnezest a kerdes feltetele miatt...
3-as vagyok!
Már ne is haragudj, de mi bunkóságot, vagy tahóságot tapasztaltál a válaszomban???
Nem kioktatast vartam , hanem velemenyt.
Fogok tesztelni, ha ugy adodik, es tovabbra is furcsa tuneteim lesznek, de jelenleg kulfoldon elek, es itt nem parszaz Ft egy terhessegi teszt.
Nem oktattalak ki, a véleményemet írtam le.
A menstruáció azt jelenti, hogy leválik a méhnyálkahártya. Vagyis nincs hol megtapadnia a babának.
A gumi pedig azért van, hogy ne jusson be a hüvelybe az ondó, amiben életképes spermiumok vannak.
Ha nem szakadt ki, akkor hogyan lennél terhes mégis?
Nem tudom milyen tüneteid vannak, mert azt nem írtad le, de azokkal is fordulhatsz orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!