Vajon terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Többször is együtt voltunk a párommal védekezés nélkül. Nagyon szeretnénk már babát. Pont a peteérésem környékén voltak az együttlétek januárban. Majd ebben a hónapban késett 4 napot a menstruációm. Azt hittem nem is fog már megjönni. Most 3. napja tart a mensi, de nagyon gyenge, galvány pirosas. Pár napja nagyon fáradékony vagyok, hányingerem is van és ez már kb. a 4. nap, hogy fejfájással keltem. Elsején csináltam egy tesztet, vár nem reggeli vizeletből, és az negatív lett.. :( Szerintetek van még remény? Kinek mi a tapasztalata? Most vettünk lárommal még egy tesztet. Mensi alatt is megcsinálhatom, vagy csak mindenképp utána?

2016. febr. 6. 13:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy terhes.. felesleges tesztet csinálni..Én várnék a következőig.
2016. febr. 6. 13:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem sem vagy terhes.

A tüneteket könnyű beképzelni. Arról nem is beszélve, hogy a fejfájás nem terhes tünet.

Inkább elkaptál valamit, attól vagy szarul.

2016. febr. 6. 13:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Valószínű vírus lesz, mert egyre rosszabbul vagyok. Majd talán ez a hónap lesz a miénk! :)
2016. febr. 6. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!