Kinek jött elsőre össze a baba? Mióta nem szedted a gyógyszert?
Szia!
Én múlt év októberében hagytam rá a fogit és januárban próbálkoztunk a babával először.Össze is jött de sajnos februárban elvetéltem.Az orvos azt mondta vékony volt a méhnyálkahártya.Most próbálkozunk tovább!
Sok sikert neked is!
Hát azt jelenti, hogy a méhed falán lévő nyálkahártya vékony, nem tud jól megtapadni a pici.
Én tavaly májusban hagytam abba a fogit, júniusban már terhes lettem, de sajna elvetéltem, aztán egy hónap szünet után ismét próbálkoztunk és akkor is elsőre összejött. 30 hetes kismama
Első vagyok!
Gratula a második hozzászólónak!
Én most voltam múlt csütörtökön orvosnál, azt mondta minden rendben van, a méhnyálkahártya vastagsága 6.7 mm. (kb. félidőben voltam akkor) Igazándiból nem tudom, mert feb. másodikán vetéltem el és márc. tizenkettedikén jött meg előszőr. A ciklusaim 28-29 naposak voltak.Reménykedem, hogy sikerül a baba!
Szia!8évig szedtem a gyógyszert 2009.szeptember végén hagytam abba decemberben már meg is fogant a baba.Én nem számítottam rá hogy ilyen hamar összejön.
17+3 hetes km
mi szerencsesnek mondhatjuk magunkat, en majdnem 12 evig szedtem gyogyszert kozben tobbszor kisebb szuneteket tartva. Igaz az utobbi egy evben mar nem szedtem, mert allandoan rosszul voltam tole. kertem a korzetitol gyengebbet, de o nem javasolta mert h nem olyan hatasos. Igy az ucso evben nem szedtem semmit. Mikor keszen voltunk a babara, nem vedekeztunk es elsore osszejott. most ugy nez ki h a kisteso is osszejott elsore, eleg hamar, joval korabban a tervezetnel. szerintem nem a gyogyszer fuggvenye, hanem inkabb h mennyire egeszseges a szervezeted ill parodnak milyen gyorsak a spermai.
a sogornom nem szed mar evek ota gyogyit es elotte sem szedett sokaig, evek ota megszakitassal vedekeznek, sosem csuszott be neki, aztan mar vagy masfel eve egyaltalan nem vedekeznek es megsem jon nekik ossze. Igaz a csaj eleg beteges es tele van cisztakkal. most jar kezelesekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!